Sitenin sağında bir giydirme reklam

BUNUN NERESİ HALKIN SOFRASI?

Kozlu 05.06.2014 - 13:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7924+ kez okundu.
 

BUNUN NERESİ HALKIN SOFRASI?

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve AKP’li Belediye meclis üyeleri ile adı kamuoyunda Kozlu belediyesi eş Başkanı’na çıkan AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir geçtiğimiz günlerde İhsaniye Muhtarı Orhan Sağlam’ın evinin bahçesinde düzenlediği mangal partisine katılmışlar.
Tek elden yandaş basına servis edilen haberde güya mahalleliler başkan Şahin’e ‘Halkın başkanı halkın Sofrasında’ diye sevgi gösterilerinde bulunmuş… Ancak gazetelerde çıkan, fotoğraflarda Şahin, Ahmet Özdemir ve AKP’li Belediye meclis üyelerinin bulunduğu sofrada ve çevresinde mahalle halkından hiç kimse görünmüyor. AKP’lilerin sofrasında ızgara ve mangal etleri ile, karnı doyan Şahin ve ekibi şen kahkahalar atarken, mahalle halkı evlerinde sofralarında ne pişirip ne yiyorlar acaba diye Şahin ve ekibinin bundan haberi var mı? Halkın sofrasına konuk olmak böyle olmaz! Sayın Şahin ve ekibi, hem siz halkın sofrasına konuk oluyoruz diye muhtarların sofrasında ziyafet çekeceğinize, halkı yani fakir-fukara’yı,  garip-gurabayı sofralarınıza davet edin de, garibanın midesi arada sırada bir ızgara mangal eti görsün. Yoksa siz seçim zamanı dağıttığınız son kullanma tarihi geçmiş, 25 TL’lik kumanya ile insanların beş yıl boyunca evlerinde ziyafet çektiklerini mi sanıyorsunuz???(BKH)
Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve AKP’li Belediye meclis üyeleri ile adı kamuoyunda Kozlu belediyesi eş Başkanı’na çıkan AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir geçtiğimiz günlerde İhsaniye Muhtarı Orhan Sağlam’ın evinin bahçesinde düzenlediği mangal partisine katılmışlar.

Tek elden yandaş basına servis edilen haberde güya mahalleliler başkan Şahin’e ‘Halkın başkanı halkın Sofrasında’ diye sevgi gösterilerinde bulunmuş…

Ancak gazetelerde çıkan, fotoğraflarda Şahin, Ahmet Özdemir ve AKP’li Belediye meclis üyelerinin bulunduğu sofrada ve çevresinde mahalle halkından hiç kimse görünmüyor.

AKP’lilerin sofrasında ızgara ve mangal etleri ile, karnı doyan Şahin ve ekibi şen kahkahalar atarken, mahalle halkı evlerinde sofralarında ne pişirip ne yiyorlar acaba diye Şahin ve ekibinin bundan haberi var mı?

Halkın sofrasına konuk olmak böyle olmaz!

Sayın Şahin ve ekibi, hem siz halkın sofrasına konuk oluyoruz diye muhtarların sofrasında ziyafet çekeceğinize, halkı yani fakir-fukara’yı,  garip-gurabayı sofralarınıza davet edin de, garibanın midesi arada sırada bir ızgara mangal eti görsün.

Yoksa siz seçim zamanı dağıttığınız son kullanma tarihi geçmiş, 25 TL’lik kumanya ile insanların beş yıl boyunca evlerinde ziyafet çektiklerini mi sanıyorsunuz???(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.