Sitenin sağında bir giydirme reklam

BUNUN ADI ACİZLİK Mİ? ÇARESİZLİK Mİ?

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.02.2024 - 22:39, Güncelleme: 19.02.2024 - 20:51 4477+ kez okundu.
 

BUNUN ADI ACİZLİK Mİ? ÇARESİZLİK Mİ?

CHP Kozlu’da Seçim Kampanyasını Karalama Siyaseti Üzerine Kurguluyor…
CHP Kozlu’da Seçim Kampanyasını Karalama Siyaseti Üzerine Kurguluyor… 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde örgütün ve halkın taleplerine kulak tıkayarak parti içi egemen güçlerin baskısı ile Kozlu da aday belirleyen CHP henüz seçim kampanyasının başında rakibi Ak Parti adayı Ali Bektaş’ın çok gerisinde kalmasından ötürü, seçim kampanyasını sadece rakibini karalama siyaseti üzerine kurguluyor. 15 yıldır Kozlu’da ikamet etmeyen, Kdz. Ereğli Belediyesi’nde çalışan ve kamuoyunda Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Kozlu’da siyaseti dizayn etmek amacı ile öne sürdüğü iddia edilen Altuğ Dökmeci’nin Kozlu kamuoyunda karşılığı olmayışı, Kozlu’nun gerçeklerinden habersiz elle tutulur bir proje ya da hizmet anlayışı ile halkın karşısına çıkamayışını sadece rakibi Ak Partinin adayını ve hizmetlerini karalamak olarak seçim kampanyasını kurgulaması Kozlu halkı tarafından acizlik olarak nitelendiriliyor. CHP adayı Altuğ Dökmeci’nin seçim kampanyasındaki zayıf ve aciz yönlerini Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan kapanmak için aşırı gayret sarf etse de, Arslan’ın söylemlerinin de sadece Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve hizmetlerini kötülemek kaynaklı oluşu CHP’nin seçimin başında oyundan koptuğu şeklinde yorumlanıyor. Altuğ Dökmeci’nin adalet ve şeffaflık ölçüsünden uzak bir şekilde belirlenen adaylığı neticesinde CHP tabanında kabul görmeyişi ve İlçe Başkanı Merve Arslan’ın partinin hakim güçlerinin güdümünde hareket ettiğine yönelik eleştiriler her geçen gün daha yüksek sesle dile getirilirken, 20 Şubat’ta listelerin belirlenmesine müteakip CHP Kozlu teşkilatında kopmaların daha da artacağı ifade ediliyor… Kamuoyunda en çok eleştiri konusu olan ve sonucu merakla beklenen konu ise daha önce CHP teşkilatlarında aktif olarak görünmeyen Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan’ın eniştesi olan Erol Akyürek’in meclis üyeliği sıralamasında kaçıncı sırada yer alacağı konusu. 
CHP Kozlu’da Seçim Kampanyasını Karalama Siyaseti Üzerine Kurguluyor…

CHP Kozlu’da Seçim Kampanyasını Karalama Siyaseti Üzerine Kurguluyor…

31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde örgütün ve halkın taleplerine kulak tıkayarak parti içi egemen güçlerin baskısı ile Kozlu da aday belirleyen CHP henüz seçim kampanyasının başında rakibi Ak Parti adayı Ali Bektaş’ın çok gerisinde kalmasından ötürü, seçim kampanyasını sadece rakibini karalama siyaseti üzerine kurguluyor.

15 yıldır Kozlu’da ikamet etmeyen, Kdz. Ereğli Belediyesi’nde çalışan ve kamuoyunda Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Kozlu’da siyaseti dizayn etmek amacı ile öne sürdüğü iddia edilen Altuğ Dökmeci’nin Kozlu kamuoyunda karşılığı olmayışı, Kozlu’nun gerçeklerinden habersiz elle tutulur bir proje ya da hizmet anlayışı ile halkın karşısına çıkamayışını sadece rakibi Ak Partinin adayını ve hizmetlerini karalamak olarak seçim kampanyasını kurgulaması Kozlu halkı tarafından acizlik olarak nitelendiriliyor.

CHP adayı Altuğ Dökmeci’nin seçim kampanyasındaki zayıf ve aciz yönlerini Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan kapanmak için aşırı gayret sarf etse de, Arslan’ın söylemlerinin de sadece Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve hizmetlerini kötülemek kaynaklı oluşu CHP’nin seçimin başında oyundan koptuğu şeklinde yorumlanıyor.

Altuğ Dökmeci’nin adalet ve şeffaflık ölçüsünden uzak bir şekilde belirlenen adaylığı neticesinde CHP tabanında kabul görmeyişi ve İlçe Başkanı Merve Arslan’ın partinin hakim güçlerinin güdümünde hareket ettiğine yönelik eleştiriler her geçen gün daha yüksek sesle dile getirilirken, 20 Şubat’ta listelerin belirlenmesine müteakip CHP Kozlu teşkilatında kopmaların daha da artacağı ifade ediliyor…

Kamuoyunda en çok eleştiri konusu olan ve sonucu merakla beklenen konu ise daha önce CHP teşkilatlarında aktif olarak görünmeyen Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan’ın eniştesi olan Erol Akyürek’in meclis üyeliği sıralamasında kaçıncı sırada yer alacağı konusu. 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.