Sitenin sağında bir giydirme reklam

BU YOLDAN VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ GEÇMİYOR MU?

Zonguldak 13.07.2018 - 20:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8150+ kez okundu.
 

BU YOLDAN VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ GEÇMİYOR MU?

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Esenköy mevkiinde, BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi girişine yakın noktada yaklaşık bir yıl önce meydana gelen heyelan sonucu yola büyük kaya kütleleri düşerek, adı geçen mevkide  Zonguldak-Ereğli yolunun bir şeritini trafiğe kapatmıştı. Aylardır yola düşen kayalar kaldırılmazken, trafik tek şeritten kontrollü olarak veriliyor. Bu durum bir tarafı deniz ve uçurum olan yol kesiminde taşıt trafiği açısından zaman zaman tehlikeler yaratıyor. İstanbul istikametine gidecek tüm araçların zorunlu olarak kullandığı tek yoldaki, hafriyat çalışmasının bir yıldır yapılmaması sürücülerin ve vatandaşların tepkisine yol açıyor. Yolu sık sık kullanan araç sürücüleri tepkilerini şu sözlerle dile getirerek; ‘Zonguldak’a şimdiye kadar gelmiş toplumla en çok iç içe olan Sayın Valimiz Ahmet Çınar ve toplumun her kesimini yakından takip ederek sık sık sosyal medya hesabından bilgilendirme tweet’leri atan İl Emniyet Müdür’ümüz Sayın A.Metin Turanlı bu yoldan geçmiyor mu? Bu yol bir yıldır böyle! Devletin bu kayaları kaldıracak gücü yok mu? Burada yol tek şerite düşüyor, kışın buzlanma durumu var, yolun bir tarafı deniz ve uçurum. İllaki bir kaza ya da can kaybı mı olması bekleniyor? Zonguldak spor için iş adamlarına salma yapan devlet erkânımız, bürokrasiyi beklemeden Zonguldak’taki müteahhitlere bir salma yapsa bu kayalar bu zamana kadar on kere kaldırılmıştı. Bu Zonguldak’ın bir ayıbıdır. Zonguldak’ın asma girişinin kötü oluşundaki ayıp tünellerle kaldırıldı, yerine ılıksu girişindeki kayalarla kapalı yol ayıbı geldi.Bu ayıptan kurtulmak öyle zor olmasa gerek. Valimizin ve Emniyet Müdürümüzün bu konuda göstereceği duyarlılığa güveniyoruz’   kayaların kaldırılarak yoldaki trafik akının normale dönmesini talep ediyorlar.(BKH) 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Esenköy mevkiinde, BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi girişine yakın noktada yaklaşık bir yıl önce meydana gelen heyelan sonucu yola büyük kaya kütleleri düşerek, adı geçen mevkide  Zonguldak-Ereğli yolunun bir şeritini trafiğe kapatmıştı.

Aylardır yola düşen kayalar kaldırılmazken, trafik tek şeritten kontrollü olarak veriliyor.

Bu durum bir tarafı deniz ve uçurum olan yol kesiminde taşıt trafiği açısından zaman zaman tehlikeler yaratıyor.

İstanbul istikametine gidecek tüm araçların zorunlu olarak kullandığı tek yoldaki, hafriyat çalışmasının bir yıldır yapılmaması sürücülerin ve vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Yolu sık sık kullanan araç sürücüleri tepkilerini şu sözlerle dile getirerek;

‘Zonguldak’a şimdiye kadar gelmiş toplumla en çok iç içe olan Sayın Valimiz Ahmet Çınar ve toplumun her kesimini yakından takip ederek sık sık sosyal medya hesabından bilgilendirme tweet’leri atan İl Emniyet Müdür’ümüz Sayın A.Metin Turanlı bu yoldan geçmiyor mu? Bu yol bir yıldır böyle! Devletin bu kayaları kaldıracak gücü yok mu? Burada yol tek şerite düşüyor, kışın buzlanma durumu var, yolun bir tarafı deniz ve uçurum. İllaki bir kaza ya da can kaybı mı olması bekleniyor? Zonguldak spor için iş adamlarına salma yapan devlet erkânımız, bürokrasiyi beklemeden Zonguldak’taki müteahhitlere bir salma yapsa bu kayalar bu zamana kadar on kere kaldırılmıştı. Bu Zonguldak’ın bir ayıbıdır. Zonguldak’ın asma girişinin kötü oluşundaki ayıp tünellerle kaldırıldı, yerine ılıksu girişindeki kayalarla kapalı yol ayıbı geldi.Bu ayıptan kurtulmak öyle zor olmasa gerek. Valimizin ve Emniyet Müdürümüzün bu konuda göstereceği duyarlılığa güveniyoruz’ 

 kayaların kaldırılarak yoldaki trafik akının normale dönmesini talep ediyorlar.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.