Sitenin sağında bir giydirme reklam

BU SEFER ÇALIŞANLARI TEHDİT ETTİ

Kozlu 25.09.2014 - 20:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6772+ kez okundu.
 

BU SEFER ÇALIŞANLARI TEHDİT ETTİ

Ertan İşçilerle yaptığı toplantıda, asgari ücretle evlerini geçindirmek için mücadele veren garibanları işten atmakla tehdit etti, ültimatonlar yağdırdı...
    Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin 22 Eylül 2014 günü Kozlu Meydan Düğün Salonunda belediyede çalışan taşeron işçileri ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Türker Baykan ve Kerim Yılmaz’da katıldı.   ERTAN' DAN ÇALIŞANLARA ÜLTİMATON ! Toplantının asıl amacının belediye çalışanlarının sorunlarının başkan tarafından dinlenmesi olması gerekirken, Ertan Şahin’in tehditkâr üslubu ile çoğunluğu asgari ücret alarak evini geçindirmeye çalışan taşeron işçilerine karşı kendi gövde gösterisini yaptığı, ültimatonlar yağdırdığı şova dönüştü.   ACABA ERTAN’IN AMACI BAHANE İLE İŞÇİLERİ İŞTEN ATIP, BOŞALAN KADROLARI YANDAŞLARLA DOLDURMAK MI?   Taşeron çalışanlarına işlerini yapmamaları durumunda, ihtar etmeksizin işlerine son verileceğini ve kimsenin de gözünün yaşına bakmadan bunu yapacağına yönelik sözlerle göz dağı veren Şahin, akıllara '' Acaba Ertan bahane ile, üç kuruşa evine ekmek getirmeye çalışan işçileri işten atarak, boşalan kadroları seçim öncesinde iş sözü verdiği yandaş ve partililerle doldurmayı mı hesap ediyor?’ sorusunu getirdi.   ERTAN KÖSTEBEK AVINDA !  Ayrıca Belediye çalışanlarına, içerden dışarıya bilgi sızdırıldığını ifade eden Ertan,  ‘Bunu tespit edersek, onun için hiç iyi olmaz. Gereğini yaparız!’ şeklindeki sözleri ile de, toplantıya katılan ve hiçbir şeyden habersiz sadece işlerini yaparak, alacakları asgari ücreti hak etmeye çalışan taşeron işçilerinin akıllarına, ‘içeriden dışarıya ne bilgisi sızdırılıyormuş ki? Belediye İstihbarat örgütü mü? Belediye gizli kapaklı bir şeyler mi yapılıyor? Başkan böyle bir telkinde bulunma ihtiyacını neden hissetti?’ gibi soruları getirdi.
Ertan İşçilerle yaptığı toplantıda, asgari ücretle evlerini geçindirmek için mücadele veren garibanları işten atmakla tehdit etti, ültimatonlar yağdırdı...

 

 

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin 22 Eylül 2014 günü Kozlu Meydan Düğün Salonunda belediyede çalışan taşeron işçileri ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Türker Baykan ve Kerim Yılmaz’da katıldı.

 

ERTAN' DAN ÇALIŞANLARA ÜLTİMATON !

Toplantının asıl amacının belediye çalışanlarının sorunlarının başkan tarafından dinlenmesi olması gerekirken, Ertan Şahin’in tehditkâr üslubu ile çoğunluğu asgari ücret alarak evini geçindirmeye çalışan taşeron işçilerine karşı kendi gövde gösterisini yaptığı, ültimatonlar yağdırdığı şova dönüştü.

 

ACABA ERTAN’IN AMACI BAHANE İLE İŞÇİLERİ İŞTEN ATIP, BOŞALAN KADROLARI YANDAŞLARLA DOLDURMAK MI?

 

Taşeron çalışanlarına işlerini yapmamaları durumunda, ihtar etmeksizin işlerine son verileceğini ve kimsenin de gözünün yaşına bakmadan bunu yapacağına yönelik sözlerle göz dağı veren Şahin, akıllara '' Acaba Ertan bahane ile, üç kuruşa evine ekmek getirmeye çalışan işçileri işten atarak, boşalan kadroları seçim öncesinde iş sözü verdiği yandaş ve partililerle doldurmayı mı hesap ediyor?’ sorusunu getirdi.

 

ERTAN KÖSTEBEK AVINDA !

 Ayrıca Belediye çalışanlarına, içerden dışarıya bilgi sızdırıldığını ifade eden Ertan,  ‘Bunu tespit edersek, onun için hiç iyi olmaz. Gereğini yaparız!’ şeklindeki sözleri ile de, toplantıya katılan ve hiçbir şeyden habersiz sadece işlerini yaparak, alacakları asgari ücreti hak etmeye çalışan taşeron işçilerinin akıllarına, ‘içeriden dışarıya ne bilgisi sızdırılıyormuş ki? Belediye İstihbarat örgütü mü? Belediye gizli kapaklı bir şeyler mi yapılıyor? Başkan böyle bir telkinde bulunma ihtiyacını neden hissetti?’ gibi soruları getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.