Sitenin sağında bir giydirme reklam

BU SEFER BEKLENEN OLMADI!

Kozlu 05.06.2014 - 14:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7707+ kez okundu.
 

BU SEFER BEKLENEN OLMADI!

30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından her toplantısı hararetli tartışmalara tanık olan Kozlu belediye Meclisinin Haziran ayı ilk oturumu beklenenin ardından sakin geçti.
Kozlu belediye Meclisinin Nisan ve Mayıs aylarında yapılan toplantılarında, CHP grubunun ihtisas komisyonlarına vermesi gereken üyeleri AKP grubunun kabul etmeyerek CHP grubu adına önerilerde bulunması meclis toplantılarında tartışmalara neden oluyordu. Son yapılan Mayıs ayı meclis toplantısında AKP grubunun,  İmar komisyonu üyeliğine CHP’nin önerdiği Hüdai Dökmeci’yi kabul etmeyerek CHP adına Bekir Atalay’ı önermesi ile CHP grubu meclis toplantısını toplu olarak terk etmişti. Ardından Bekir Atalay’ın istifası ile boşalan İmar Komisyonu üyeliğine, Haziran ayı Meclisinde yapılacak seçimin sonucu merakla beklenirken, Meclis toplantısı beklenenin tersine sakin geçti. Yapılan yoklama ve açılışın ardından saygı duruşu ve bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunması ile başlayan Kozlu Belediyesi Haziran ayı toplantısı 17 gündem ve 7 gündem dışı maddenin görüşülmesi ile devam etti. Gündem maddelerinin 4’üncüsü olan ve Bekir Atalay’ın istifası ile boşalan İmar komisyonu üyeliğine seçim yapılması CHP Grubunun tekrar Kozlu eski Belediye Başkanı , İnşaat Mühendisi olan belediye Meclis üyesi Hüdai Dökmeci’yi önermesi ve    ardından yapılan oylamada daha önce olduğu gibi Dökmeci’nin İmar Komisyonu üyeliği talebinin AKP’li üyelerin oyları ile reddedilmesinin ardından, CHP komisyon üyeliği için başka bir üye önermedi. Daha önceki toplantıların aksine CHP grubu adına AKP’nin de başka bir aday göstermemesi ile komisyon üyeliğinin boş bırakılmasına karar verildi. Kozlu’nun İlçe belediyesi olması esefiyle Belediyeye tahsis edilen 37 memur, 17 işçiden oluşan norm kadro açılmasına dair madde oy birliği ile kabul edildi. Diğer gündem ve gündem dışı maddelerin ilgili komisyonlara havale edildiği toplantı, 6 Mayıs 2014’de ikinci oturum gerçekleştirilmek üzere sonlandırıldı.(BKH)
30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından her toplantısı hararetli tartışmalara tanık olan Kozlu belediye Meclisinin Haziran ayı ilk oturumu beklenenin ardından sakin geçti.

Kozlu belediye Meclisinin Nisan ve Mayıs aylarında yapılan toplantılarında, CHP grubunun ihtisas komisyonlarına vermesi gereken üyeleri AKP grubunun kabul etmeyerek CHP grubu adına önerilerde bulunması meclis toplantılarında tartışmalara neden oluyordu. Son yapılan Mayıs ayı meclis toplantısında AKP grubunun,  İmar komisyonu üyeliğine CHP’nin önerdiği Hüdai Dökmeci’yi kabul etmeyerek CHP adına Bekir Atalay’ı önermesi ile CHP grubu meclis toplantısını toplu olarak terk etmişti.

Ardından Bekir Atalay’ın istifası ile boşalan İmar Komisyonu üyeliğine, Haziran ayı Meclisinde yapılacak seçimin sonucu merakla beklenirken, Meclis toplantısı beklenenin tersine sakin geçti.

Yapılan yoklama ve açılışın ardından saygı duruşu ve bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunması ile başlayan Kozlu Belediyesi Haziran ayı toplantısı 17 gündem ve 7 gündem dışı maddenin görüşülmesi ile devam etti.

Gündem maddelerinin 4’üncüsü olan ve Bekir Atalay’ın istifası ile boşalan İmar komisyonu üyeliğine seçim yapılması CHP Grubunun tekrar Kozlu eski Belediye Başkanı , İnşaat Mühendisi olan belediye Meclis üyesi Hüdai Dökmeci’yi önermesi ve    ardından yapılan oylamada daha önce olduğu gibi Dökmeci’nin İmar Komisyonu üyeliği talebinin AKP’li üyelerin oyları ile reddedilmesinin ardından, CHP komisyon üyeliği için başka bir üye önermedi. Daha önceki toplantıların aksine CHP grubu adına AKP’nin de başka bir aday göstermemesi ile komisyon üyeliğinin boş bırakılmasına karar verildi.

Kozlu’nun İlçe belediyesi olması esefiyle Belediyeye tahsis edilen 37 memur, 17 işçiden oluşan norm kadro açılmasına dair madde oy birliği ile kabul edildi.

Diğer gündem ve gündem dışı maddelerin ilgili komisyonlara havale edildiği toplantı, 6 Mayıs 2014’de ikinci oturum gerçekleştirilmek üzere sonlandırıldı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.