Sitenin sağında bir giydirme reklam

BU HİZMETLERE KÖR BAKANI ALLAH İSLAH ETSİN

Kozlu 29.10.2020 - 15:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3336+ kez okundu.
 

BU HİZMETLERE KÖR BAKANI ALLAH İSLAH ETSİN

Kozlu Devlet Yatırımlarından Faydalanıyor. Dere Islah Projesi tam gaz devam ederken, merkezi hükümetin ilçede yapacağı diğer yatırımlar için Başkan Bektaş Ankara'nın yolunu aşındırmaya devam ediyor.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın seçim projeleri içerisinde bulunan ve göreve geldikten sonra ilgili Bakanlıklar nezlinde defalarca girişimlerde bulunduğu Kozlu Deresi Islah çalışmaları hızla ilerliyor. Merkezi Hükümetin yatırımlarından Kozlu'yu yararlandırmak amacıyla defalarca Ankara'nın yolunu aşındıran Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın mücadelesi sonucu Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Dere Islah Projesi’ tüm hızıyla sürüyor. Kozlu İlçesi için hayati önem taşıyan,vatandaşların can ve mal güvenliği açısından önemli yatırımlar arasında bulunan ve şiddetli yağışlar sonrası yürekleri ağızlara getiren derenin; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Dr. Hasan Kaya Köprüsü arası taban betonlamasının ardından yan duvarların yapımına başlandı. İhsaniye Mahallesi’nde ise tensip bentleri üç ayrı bölgeden yapılmaya devam ediyor. Kozlu İlçesi için hayati önem taşıyan, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından önemli yatırımlar arasında bulunan ‘Dere Islah Projesi’nin tamamlanması için ise, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın ilgili bakanlıklar nezdinde girişim ve gayretleri ise sürüyor.(BKH)
Kozlu Devlet Yatırımlarından Faydalanıyor. Dere Islah Projesi tam gaz devam ederken, merkezi hükümetin ilçede yapacağı diğer yatırımlar için Başkan Bektaş Ankara'nın yolunu aşındırmaya devam ediyor.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın seçim projeleri içerisinde bulunan ve göreve geldikten sonra ilgili Bakanlıklar nezlinde defalarca girişimlerde bulunduğu Kozlu Deresi Islah çalışmaları hızla ilerliyor.

Merkezi Hükümetin yatırımlarından Kozlu'yu yararlandırmak amacıyla defalarca Ankara'nın yolunu aşındıran Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın mücadelesi sonucu Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Dere Islah Projesi’ tüm hızıyla sürüyor.

Kozlu İlçesi için hayati önem taşıyan,vatandaşların can ve mal güvenliği açısından önemli yatırımlar arasında bulunan ve şiddetli yağışlar sonrası yürekleri ağızlara getiren derenin; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Dr. Hasan Kaya Köprüsü arası taban betonlamasının ardından yan duvarların yapımına başlandı. İhsaniye Mahallesi’nde ise tensip bentleri üç ayrı bölgeden yapılmaya devam ediyor.

Kozlu İlçesi için hayati önem taşıyan, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından önemli yatırımlar arasında bulunan ‘Dere Islah Projesi’nin tamamlanması için ise, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın ilgili bakanlıklar nezdinde girişim ve gayretleri ise sürüyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.