Sitenin sağında bir giydirme reklam

"Bölgesel kalkınmada rol oynayacak her girişimin içinde olacağız"

Gündem 18.02.2021 - 00:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8028+ kez okundu.
 

"Bölgesel kalkınmada rol oynayacak her girişimin içinde olacağız"

Filyos Çalıştayı'nı değerlendiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr, Mustafa Çufalı, "Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, bölgesel kalkınmada rol oynayacak her girişimin içinde olacaktır" dedi. Ekonomik kalkınma da ülkemizin en büyük 5 yatırımı içerisinde bulunan ‘Filyos Vadisi Projesi’ne akademik, bilimsel katkı sunmak,  üniversite ve diğer paydaşlar işbirliği kapsamında bilginin sanayide kullanılmasını sağlamak amacıyla hazırlanan Filyos Çalıştayı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde “Üretim, İstihdam ve Yatırım” Başlıkları ile 12-13 Şubat tarihleri gerçekleştirilmişti. 2 gün devam eden ve sona eren Filyos Çalıştayı'nı değerlendiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Reaktörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 'Filyos Burada Şekilleniyor’ mottosuyla, Üretim, Yatırım ve İstihdam konu başlıklarında 12- 13 Şubat tarihleri arasında üniversite öncülüğünde yürütülen Filyos Çalıştayı’nda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin ulusal ve bölgesel düzeydeki paydaşlarının; çok sayıda uzman, akademisyen ve araştırmacı, üniversitede bir araya geldiğini,  Milli endüstri ve milli istihdama katkı saylayacak Filyos Vadisi Projesi'nin, üretim, yatırım ve istihdama ilişkin olarak çok yönlü ele alınarak, akademik ve bilimsel değerlendirmelerde bulunulduğunu söyledi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin, bölgesel kalkınmada rol oynayacak her girişimin içinde olacağını belirten rektör Çufalı, yerli ve milli üretim yoluyla ülkemiz ekonomik kalkınmasında temel rol oynayacak Filyos Vadisi Projesi’nin akademik ve bilimsel ayağı olmak adına düzenlenen Filyos Çalıştayı’nın başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi.  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin, içinde bulunduğu bölgenin sorunlarıyla ilgilenen ve çözüm noktasında projeler üreten bir Yükseköğretim Kurumu olarak Filyos Vadisi projesi başta olmak üzere bölgesel kalkınmada yol oynayacak her türlü girişimin içinde olunacağını ifade eden Rektör Çufalı, “Önümüzdeki süreçte Filyos Vadisi Projesi’ne akademik ve bilimsel bilgi akışı başta olmak üzere üniversite-sanayi-kamu işbirliği çerçevesinde paydaşlarımızla sürdürülebilir iletişim ve işbirliği ekseninde hareket ederek, gelecek süreçteki yatırım planlamamızda ve projelerimizde Filyos Vadisi Projesi önceliklerimiz arasında yer alacaktır. Zonguldak Valiliği ve Çalıştay Tertip Komitesi başta olmak üzere emeği geçenlere, katılımlarıyla çalıştayımıza değerli bilgiler sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Filyos Çalıştayı'nı değerlendiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr, Mustafa Çufalı, "Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, bölgesel kalkınmada rol oynayacak her girişimin içinde olacaktır" dedi.
Ekonomik kalkınma da ülkemizin en büyük 5 yatırımı içerisinde bulunan ‘Filyos Vadisi Projesi’ne akademik, bilimsel katkı sunmak,  üniversite ve diğer paydaşlar işbirliği kapsamında bilginin sanayide kullanılmasını sağlamak amacıyla hazırlanan Filyos Çalıştayı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde “Üretim, İstihdam ve Yatırım” Başlıkları ile 12-13 Şubat tarihleri gerçekleştirilmişti.
2 gün devam eden ve sona eren Filyos Çalıştayı'nı değerlendiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Reaktörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, 'Filyos Burada Şekilleniyor’ mottosuyla, Üretim, Yatırım ve İstihdam konu başlıklarında 12- 13 Şubat tarihleri arasında üniversite öncülüğünde yürütülen Filyos Çalıştayı’nda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin ulusal ve bölgesel düzeydeki paydaşlarının; çok sayıda uzman, akademisyen ve araştırmacı, üniversitede bir araya geldiğini,  Milli endüstri ve milli istihdama katkı saylayacak Filyos Vadisi Projesi'nin, üretim, yatırım ve istihdama ilişkin olarak çok yönlü ele alınarak, akademik ve bilimsel değerlendirmelerde bulunulduğunu söyledi.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin, bölgesel kalkınmada rol oynayacak her girişimin içinde olacağını belirten rektör Çufalı, yerli ve milli üretim yoluyla ülkemiz ekonomik kalkınmasında temel rol oynayacak Filyos Vadisi Projesi’nin akademik ve bilimsel ayağı olmak adına düzenlenen Filyos Çalıştayı’nın başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi. 
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin, içinde bulunduğu bölgenin sorunlarıyla ilgilenen ve çözüm noktasında projeler üreten bir Yükseköğretim Kurumu olarak Filyos Vadisi projesi başta olmak üzere bölgesel kalkınmada yol oynayacak her türlü girişimin içinde olunacağını ifade eden Rektör Çufalı, “Önümüzdeki süreçte Filyos Vadisi Projesi’ne akademik ve bilimsel bilgi akışı başta olmak üzere üniversite-sanayi-kamu işbirliği çerçevesinde paydaşlarımızla sürdürülebilir iletişim ve işbirliği ekseninde hareket ederek, gelecek süreçteki yatırım planlamamızda ve projelerimizde Filyos Vadisi Projesi önceliklerimiz arasında yer alacaktır. Zonguldak Valiliği ve Çalıştay Tertip Komitesi başta olmak üzere emeği geçenlere, katılımlarıyla çalıştayımıza değerli bilgiler sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.