Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİR YIL İÇERİSİNDE KOZLU’YU ŞOK EDEN İKİNCİ İĞRENÇ OLAY

Kozlu 06.07.2014 - 15:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8409+ kez okundu.
 

BİR YIL İÇERİSİNDE KOZLU’YU ŞOK EDEN İKİNCİ İĞRENÇ OLAY

Geçtiğimiz yıl içerisinde Kozlu’da yaşanan ve kamuoyunun büyük tepkisi ile karşılanan 17 yaşındaki bir erkek çocuğuna 26 kişinin giriştiği cinsel taciz olayının ardından daha bir yıl geçmeden Kozlu bir başka iğrenç taciz olayı ile çalkalanıyor.
iddiaya göre emekli bir maden işçisi babanın kızı olan 16 yaşındaki E.Ö, 6 yıldır para karşılığında erkeklerle ilişkiye giriyordu.E.Ö’nün ilişki yaşadığı kişilerin zihinsel engelli olan ve rehabilitasyon merkezine giden 14 yaşındaki kardeşi S.Ö.'ye de tacizde bulunmaya başlamaları üzerine durumu çalıştığı işyerinin sahibine anlattı. İşyeri sahibinin karakola götürdüğü iki kardeş, başlarına gelenleri anlattı. Polis, kız ile ilişkiye girdiği iddia edilen aralarında imam, maden işçisi, esnafın bulunduğu yaşları 20 ile 50 arasında değişen 11 kişiyi ve kızının para karşılığında erkeklerle ilişkiye girmesine göz yumduğu iddia edilen anne S.Ö. ‘yü eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Karakolda ifadeleri alınan R.D., M.Ç., M.D., Ö.B., G.B., O.D., K.P., H.U., Y.A., H.A., M.A. ve anne S.Ö., bugün adliyeye sevk edildi. Polisin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen 11 şüpheliden 5’i tutuklanırken, 6 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tacize uğrayan İki kardeş E.Ö. ve S.Ö. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce koruma altına alındı.  
Geçtiğimiz yıl içerisinde Kozlu’da yaşanan ve kamuoyunun büyük tepkisi ile karşılanan 17 yaşındaki bir erkek çocuğuna 26 kişinin giriştiği cinsel taciz olayının ardından daha bir yıl geçmeden Kozlu bir başka iğrenç taciz olayı ile çalkalanıyor.

iddiaya göre emekli bir maden işçisi babanın kızı olan 16 yaşındaki E.Ö, 6 yıldır para karşılığında erkeklerle ilişkiye giriyordu.E.Ö’nün ilişki yaşadığı kişilerin zihinsel engelli olan ve rehabilitasyon merkezine giden 14 yaşındaki kardeşi S.Ö.'ye de tacizde bulunmaya başlamaları üzerine durumu çalıştığı işyerinin sahibine anlattı. İşyeri sahibinin karakola götürdüğü iki kardeş, başlarına gelenleri anlattı.

Polis, kız ile ilişkiye girdiği iddia edilen aralarında imam, maden işçisi, esnafın bulunduğu yaşları 20 ile 50 arasında değişen 11 kişiyi ve kızının para karşılığında erkeklerle ilişkiye girmesine göz yumduğu iddia edilen anne S.Ö. ‘yü eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı.

Karakolda ifadeleri alınan R.D., M.Ç., M.D., Ö.B., G.B., O.D., K.P., H.U., Y.A., H.A., M.A. ve anne S.Ö., bugün adliyeye sevk edildi. Polisin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen 11 şüpheliden 5’i tutuklanırken, 6 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tacize uğrayan İki kardeş E.Ö. ve S.Ö. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce koruma altına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.