Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜ REKTÖRÜ MAHMUT ÖZER YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Eğitim 17.10.2014 - 19:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3703+ kez okundu.
 

BEÜ REKTÖRÜ MAHMUT ÖZER YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI İNCELEDİ

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından yapımı devam eden yatırımlarından Diyabet-Obezite Merkezi ve BEÜ Araştırma Hastanesi Şehir Poliklinikleri ile Yüzme Havuzu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatlarının tanıtımı yapıldı.
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer beraberinde BEÜ uygulama ve araştırma hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Varım Numanoğlu ile birlikte yapımı devam eden yatırımlarından Diyabet - Obezite Merkezi ve BEÜ Araştırma Hastanesi Şehir Poliklinikleri ile Yüzme Havuzu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatlarının tanıtımı yapıldı. Kapalı yüzme havuzu tanımında konuşan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Pro. Dr. Mahmut Özer bu iki inşaatın toplam maliyetinin 17 Milyonu bulduğunu üniversitenin bir yılda merkezde toplam 50 milyon yatırım yapıldığını belirterek şunları söyledi: “Yüzme Havuzu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatının maliyeti 8,5 milyondur. Yılsonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Normalde 2015 yılının projesiydi. Toplam inşaat alanı 4500 metrekare yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz eni 16 metre boyu 25 metre 250 kişillik tribün kapasitesi var her türlü sosyal aktiviteyi içinde barındırıyor. Yüzme havuzumuzun haricinde fitness salonu var hamam var masaj salonları var buraya insanlar konaklamaya geldiğinde hem de spor yapmaya geldiklerinde sadece yüzmeyecekler. Aileleriyle birlikte bahçede oturup dinlenebilecekler. Burası sadece Zonguldak’ın diyabet ve obezitenin teşhis ve tedavisinin konduğu bir yer olmayacak burası aynı zamanda Türkiye içinde bir merkez kamu ya bağlı ilk diyabet ve obezite merkezi aynı zamanda burası bir araştırma merkezi Zonguldak Batı karedeniz bölgesi ve Türkiye ile ilgili taramaların yapıldığı verilerin toplandığı ve politika yapıcılarının sağlık bakanlığının hükümete danışmanlık hizmetinin verileceği bir yer o yüzden bizim hedefimiz sadece yerel bir sağlık hizmeti değil aynı zamanda Türkiye’nin her yerini her yerini kapsayacak sağlık araştırma uygulama merkezi olacak. Projenin maliyeti 4.5 milyon ama 2.5 trilyonda makine maliyeti. Bunun tüm malzemeleri alındı. Bu bina tüm maliyetleri ile yaklaşık 7 milyonu bulacak ödeme konusunda hiç sıkıntı yaşamıyoruz. 2 inşaatımızın toplam maliyeti yaklaşık 17 milyon civarında bizim yıllık yaptığımız tüm yatırımlar yaklaşık 50 trilyon civarında bu yaptığımız projelerle Zonguldak’ın ve üniversitemizin marka değeri artacak. Ve şehirde artık iyi şeylerle anılmış olacak. Biz burayı sadece teşhis ve tedavi için kullanmayacağız. Türkiye ile ilgili projeksiyon yapacağız haritaları çıkartacağız. Bölgesel diyabetle ilgili obezite ile ilgili riskler nedir oranlar nedir bunları araştıracağız.”dedi.
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer tarafından yapımı devam eden yatırımlarından Diyabet-Obezite Merkezi ve BEÜ Araştırma Hastanesi Şehir Poliklinikleri ile Yüzme Havuzu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatlarının tanıtımı yapıldı.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer beraberinde BEÜ uygulama ve araştırma hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Varım Numanoğlu ile birlikte yapımı devam eden yatırımlarından Diyabet - Obezite Merkezi ve BEÜ Araştırma Hastanesi Şehir Poliklinikleri ile Yüzme Havuzu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatlarının tanıtımı yapıldı. Kapalı yüzme havuzu tanımında konuşan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Pro. Dr. Mahmut Özer bu iki inşaatın toplam maliyetinin 17 Milyonu bulduğunu üniversitenin bir yılda merkezde toplam 50 milyon yatırım yapıldığını belirterek şunları söyledi:
“Yüzme Havuzu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaatının maliyeti 8,5 milyondur. Yılsonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Normalde 2015 yılının projesiydi. Toplam inşaat alanı 4500 metrekare yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz eni 16 metre boyu 25 metre 250 kişillik tribün kapasitesi var her türlü sosyal aktiviteyi içinde barındırıyor. Yüzme havuzumuzun haricinde fitness salonu var hamam var masaj salonları var buraya insanlar konaklamaya geldiğinde hem de spor yapmaya geldiklerinde sadece yüzmeyecekler. Aileleriyle birlikte bahçede oturup dinlenebilecekler. Burası sadece Zonguldak’ın diyabet ve obezitenin teşhis ve tedavisinin konduğu bir yer olmayacak burası aynı zamanda Türkiye içinde bir merkez kamu ya bağlı ilk diyabet ve obezite merkezi aynı zamanda burası bir araştırma merkezi Zonguldak Batı karedeniz bölgesi ve Türkiye ile ilgili taramaların yapıldığı verilerin toplandığı ve politika yapıcılarının sağlık bakanlığının hükümete danışmanlık hizmetinin verileceği bir yer o yüzden bizim hedefimiz sadece yerel bir sağlık hizmeti değil aynı zamanda Türkiye’nin her yerini her yerini kapsayacak sağlık araştırma uygulama merkezi olacak.
Projenin maliyeti 4.5 milyon ama 2.5 trilyonda makine maliyeti. Bunun tüm malzemeleri alındı. Bu bina tüm maliyetleri ile yaklaşık 7 milyonu bulacak ödeme konusunda hiç sıkıntı yaşamıyoruz. 2 inşaatımızın toplam maliyeti yaklaşık 17 milyon civarında bizim yıllık yaptığımız tüm yatırımlar yaklaşık 50 trilyon civarında bu yaptığımız projelerle Zonguldak’ın ve üniversitemizin marka değeri artacak. Ve şehirde artık iyi şeylerle anılmış olacak. Biz burayı sadece teşhis ve tedavi için kullanmayacağız. Türkiye ile ilgili projeksiyon yapacağız haritaları çıkartacağız. Bölgesel diyabetle ilgili obezite ile ilgili riskler nedir oranlar nedir bunları araştıracağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.