Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNDEN YIL SONU SERGİSİ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2014 - 20:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8200+ kez okundu.
 

BEÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNDEN YIL SONU SERGİSİ

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü tarafından 5-13 Haziran 2014 tarihleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sergi Salonunda Yıl Sonu Sergisi düzenlendi.
5 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilen sergi açılışını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Uzun ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şükrü Oğuz Özdamar gerçekleştirdi. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Yıl Sonu Sergisi’ne üniversitemiz öğretim elemanları, sergide eserleri bulunan öğrenciler ve yakınları, Uluslararası Seramik ve Cam Sanatçısı Remzi Köklü, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Birim Başkanı Onur Çağlar, akademik ve idari personel katıldı. Sergide, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri Bora Arkan, Derya Çankaya, Dilek Arslanoğlu, Fırat Demir, Firdevs Çankaya, Gökçe Makara, Mehmet Ali Avcı, Merve Ekici, Mete Arif Tokmak, Neslihan Aydın, Sena Avcı, Aylin Songül Eren, Dünya Aday, Emel Bayraktar, Eylem Yılmaz, Mehtap Gülgüner, Ceyda Balcık, Elif Ay, Elif Ergen, Hakan Bağlar, İlknur Çinal, Mürüvvet Boran, Nazan Kafalı, Selim Temel Sibel Aslanbay’ın düşüncelerini sanatsal bir dille ifade etmeye çalıştıkları 70’e yakın çeşitli teknikler ile yapılmış farklı boyutlarda eserleri yer aldı. Bir hafta boyunca açık olan sergi, üniversitenin akademik kadrosu ve öğrencileri ile sanatseverler tarafından beğeni ile takip edildi.
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü tarafından 5-13 Haziran 2014 tarihleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sergi Salonunda Yıl Sonu Sergisi düzenlendi.

5 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilen sergi açılışını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Uzun ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şükrü Oğuz Özdamar gerçekleştirdi. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Yıl Sonu Sergisi’ne üniversitemiz öğretim elemanları, sergide eserleri bulunan öğrenciler ve yakınları, Uluslararası Seramik ve Cam Sanatçısı Remzi Köklü, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Birim Başkanı Onur Çağlar, akademik ve idari personel katıldı.
Sergide, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri Bora Arkan, Derya Çankaya, Dilek Arslanoğlu, Fırat Demir, Firdevs Çankaya, Gökçe Makara, Mehmet Ali Avcı, Merve Ekici, Mete Arif Tokmak, Neslihan Aydın, Sena Avcı, Aylin Songül Eren, Dünya Aday, Emel Bayraktar, Eylem Yılmaz, Mehtap Gülgüner, Ceyda Balcık, Elif Ay, Elif Ergen, Hakan Bağlar, İlknur Çinal, Mürüvvet Boran, Nazan Kafalı, Selim Temel Sibel Aslanbay’ın düşüncelerini sanatsal bir dille ifade etmeye çalıştıkları 70’e yakın çeşitli teknikler ile yapılmış farklı boyutlarda eserleri yer aldı.
Bir hafta boyunca açık olan sergi, üniversitenin akademik kadrosu ve öğrencileri ile sanatseverler tarafından beğeni ile takip edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.