Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜ de Önemli tanıtım Toplantısı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2019 - 09:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4295+ kez okundu.
 

BEÜ de Önemli tanıtım Toplantısı

BEܒde “MEB Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora Programları” tanıtımı yapıldı
BEÜ’de “MEB Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora Programları” tanıtımı yapıldı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lisans mezunu öğrencilerin bilgi ve tecrübelerini artırmaları, farklı kültürleri tanımaları amacıyla verilen “Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora Programları” tanıtım toplantısı Bülent Ecevit Üniversitesi’nde öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.  Milli Eğitim Bakanlığı Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanı Fatih Kuzu ve MEB Uzman Yardımcısı Koray Subaşı’nın konuşmacı olarak katıldığı programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ve Prof. Dr. Seyfullah Kara ile akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı. Tanıtım toplantısında konuşan Fatih Kuzu, yükseköğretim kurumları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek üzere verilen burs ile lisansüstü öğrenimi için yurt dışına öğrenci gönderildiğini söyledi. Kuzu, üniversiteler adına yurt dışına giden öğrencilerin doktora yapma şartı ile üniversitelerin akademik personel ihtiyacının karşılandığını, diğer kamu kurumlarından yurt dışına gönderilenlerin ise kamudaki uzman personel ihtiyacını karşıladığını belirtti. Koray Subaşı ise yaptığı sunumda bursla ilgili detaylı bilgiler vererek programa katılımın nasıl olacağı, başvuruların nasıl yapılacağı, seçme ve yerleştirme süreci, eğitim süreleri ve istihdam gibi konularda öğrencileri bilgilendirdi. Soru-cevap bölümü ile devam eden program, konuşmacılara Rektör Yardımcılar tarafından verilen plaket ile sona erdi.
BEܒde “MEB Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora Programları” tanıtımı yapıldı

BEÜ’de “MEB Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora Programları” tanıtımı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lisans mezunu öğrencilerin bilgi ve tecrübelerini artırmaları, farklı kültürleri tanımaları amacıyla verilen “Yurt Dışında Yüksek Lisans ve Doktora Programları” tanıtım toplantısı Bülent Ecevit Üniversitesi’nde öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanı Fatih Kuzu ve MEB Uzman Yardımcısı Koray Subaşı’nın konuşmacı olarak katıldığı programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ve Prof. Dr. Seyfullah Kara ile akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.
Tanıtım toplantısında konuşan Fatih Kuzu, yükseköğretim kurumları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek üzere verilen burs ile lisansüstü öğrenimi için yurt dışına öğrenci gönderildiğini söyledi. Kuzu, üniversiteler adına yurt dışına giden öğrencilerin doktora yapma şartı ile üniversitelerin akademik personel ihtiyacının karşılandığını, diğer kamu kurumlarından yurt dışına gönderilenlerin ise kamudaki uzman personel ihtiyacını karşıladığını belirtti.
Koray Subaşı ise yaptığı sunumda bursla ilgili detaylı bilgiler vererek programa katılımın nasıl olacağı, başvuruların nasıl yapılacağı, seçme ve yerleştirme süreci, eğitim süreleri ve istihdam gibi konularda öğrencileri bilgilendirdi.
Soru-cevap bölümü ile devam eden program, konuşmacılara Rektör Yardımcılar tarafından verilen plaket ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.