Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜ AYRICALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Sağlık 18.12.2014 - 17:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3579+ kez okundu.
 

BEÜ AYRICALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Batı Karadeniz’de önemli merkez oldu. BEÜ Sağlık Kampusu yerleşkesinde bulunan Diş Hekimliği Fakültesi’nin tanıtım programı düzenlendi. Tanıtıma Zonguldak Valisi Ali Kaban, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Selçuk Oruç’un yanı sıra akademik ve idari personel katıldı.
Fakülte Dekanı Selçuk Oruç, fakülte hakkında bilgiler verdi. Oruç, “Fakültemiz eğitim faaliyetlerine Sağlık Kampüsü’nde bulunan Tıp Fakültesi Dekanlık Binasındaki 1218 m² lik alanda, klinik hizmetlerine ise 15.06.2010 tarihinde Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinde 250 m2 lik alanda hizmet vermeye başlamış, 2011 de Tıp Fakültesi eğitim binası giriş katındaki 1320 m² lik alanda 4 ayrı klinik olarak 23 diş üniti ile hizmet vermeye başlamıştır. Yaklaşık 9000 m2 kullanım alanı olan Yeni Diş Hekimliği Fakültemiz, Zonguldak ve çevre illerde 3. basamak ağız ve diş sağlığı hizmeti veren tek kurum olma özelliğindedir. Diş Hekimliği Fakültesi Binasındaki tüm Anabilim Dallarına ait 7 adet klinik, 6 adet laboratuar, çocuk oyun odası, bay/bayan mescit, bebek emzirme odası, 1 adet toplantı odası, 1 adet 110 kişilik konferans salonu ve 48 adet idari ofis ve öğretim üyesi ofisleri ,her katta bay/bayan ve engelli WC mevcuttur. Bina içinde 1 tanesi sedye taşımaya uygun olan 2 adet asansör ve tüm kliniklerde kapalı devre yayın sistemi bulunan hasta bekleme salonları bulunmaktadır. Şu anda Fakültemizde mevcut diş üniti sayısı 86 adettir” dedi.  REKTÖR ÖZER: “BATI KARADENİZ BÖLGESİ’NDEKİ ÜÇ TANE FARKLI ÖZELLİĞİ İLE TEK REFERANS MERKEZİDİR” Fakülte hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Rektör Mahmut Özer, “Diş Hekimliği Fakültesi binası Şubat 2014’te hizmete girdi. Valimize fakülte hakkında brifing verdik. Valimize üniversitemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki üç tane farklı özelliği ile tek referans merkezi şeklinde fakültenin içerisinde şu anda hiçbir eksikliği yok. Vermiş olduğu hizmetlerden dolayı İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlere sevk edilen hiçbir hastamız bulunmamaktadır. Dolayısıyla Zonguldak için büyük bir fırsat olarak değerlendiriyoruz” dedi.   DEKAN ORUÇ: ‘ORTODONTİ HİZMETİ AÇISINDAN TÜRKİYE’DE İKİNCİ BATI KARADENİZ’DE TEK ‘  Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Selçuk Oruç ise “Diş Hekimliği Fakültesi ortodontik hastaların Ankara, İstanbul’a sevk edilmesi bize yansıyan en büyük problemlerden birisiydi. Artık öyle bir sevk yok. Yine Ortodonti hizmetlerinin verilmesi için model oluşturulabilmesi açısından Türkiye’de ikinci, Batı Karadeniz’de tek bir cihazımız var. Ağzını açmakta güçlük zorluk çekilen hastaların, tedavilerinin yapılabileceği bir merkezimiz var. Onların da artık Ankara, İstanbul’a sevki olmayacak. Ağız sağlığı ile ilgili bütün anabilim dallarımız var. Hiçbir eksiğimiz yok” diye konuştu.   Fakülteyi gezen Zonguldak Valisi Ali Kaban ise “Bu gün üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi’ni hem tanımış hem de bütün ayrıntılarıyla gezmiş oldum. Kısa bir sürede tamamlanıp hizmete sokulduğunu görüyorum. Bu gerek Zonguldak gerekse bölge için büyük bir şans. Ayrıca diş konusu aslında farkında değiliz ama önemli sağlık hizmetlerinin başında geliyor. Diş Hekimliği ve diş hekimliğinin hizmet verdiği alanda Zonguldak olarak çok şanslıyız” şeklinde konuştu. 
BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Batı Karadeniz’de önemli merkez oldu. BEÜ Sağlık Kampusu yerleşkesinde bulunan Diş Hekimliği Fakültesi’nin tanıtım programı düzenlendi. Tanıtıma Zonguldak Valisi Ali Kaban, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Selçuk Oruç’un yanı sıra akademik ve idari personel katıldı.

Fakülte Dekanı Selçuk Oruç, fakülte hakkında bilgiler verdi. Oruç, “Fakültemiz eğitim faaliyetlerine Sağlık Kampüsü’nde bulunan Tıp Fakültesi Dekanlık Binasındaki 1218 m² lik alanda, klinik hizmetlerine ise 15.06.2010 tarihinde Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinde 250 m2 lik alanda hizmet vermeye başlamış, 2011 de Tıp Fakültesi eğitim binası giriş katındaki 1320 m² lik alanda 4 ayrı klinik olarak 23 diş üniti ile hizmet vermeye başlamıştır. Yaklaşık 9000 m2 kullanım alanı olan Yeni Diş Hekimliği Fakültemiz, Zonguldak ve çevre illerde 3. basamak ağız ve diş sağlığı hizmeti veren tek kurum olma özelliğindedir. Diş Hekimliği Fakültesi Binasındaki tüm Anabilim Dallarına ait 7 adet klinik, 6 adet laboratuar, çocuk oyun odası, bay/bayan mescit, bebek emzirme odası, 1 adet toplantı odası, 1 adet 110 kişilik konferans salonu ve 48 adet idari ofis ve öğretim üyesi ofisleri ,her katta bay/bayan ve engelli WC mevcuttur. Bina içinde 1 tanesi sedye taşımaya uygun olan 2 adet asansör ve tüm kliniklerde kapalı devre yayın sistemi bulunan hasta bekleme salonları bulunmaktadır. Şu anda Fakültemizde mevcut diş üniti sayısı 86 adettir” dedi.

 REKTÖR ÖZER: “BATI KARADENİZ BÖLGESİ’NDEKİ ÜÇ TANE FARKLI ÖZELLİĞİ İLE TEK REFERANS MERKEZİDİR”

Fakülte hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Rektör Mahmut Özer, “Diş Hekimliği Fakültesi binası Şubat 2014’te hizmete girdi. Valimize fakülte hakkında brifing verdik. Valimize üniversitemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki üç tane farklı özelliği ile tek referans merkezi şeklinde fakültenin içerisinde şu anda hiçbir eksikliği yok. Vermiş olduğu hizmetlerden dolayı İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlere sevk edilen hiçbir hastamız bulunmamaktadır. Dolayısıyla Zonguldak için büyük bir fırsat olarak değerlendiriyoruz” dedi.

 

DEKAN ORUÇ: ‘ORTODONTİ HİZMETİ AÇISINDAN TÜRKİYE’DE İKİNCİ BATI KARADENİZ’DE TEK ‘

 Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Selçuk Oruç ise “Diş Hekimliği Fakültesi ortodontik hastaların Ankara, İstanbul’a sevk edilmesi bize yansıyan en büyük problemlerden birisiydi. Artık öyle bir sevk yok. Yine Ortodonti hizmetlerinin verilmesi için model oluşturulabilmesi açısından Türkiye’de ikinci, Batı Karadeniz’de tek bir cihazımız var. Ağzını açmakta güçlük zorluk çekilen hastaların, tedavilerinin yapılabileceği bir merkezimiz var. Onların da artık Ankara, İstanbul’a sevki olmayacak. Ağız sağlığı ile ilgili bütün anabilim dallarımız var. Hiçbir eksiğimiz yok” diye konuştu.

  Fakülteyi gezen Zonguldak Valisi Ali Kaban ise “Bu gün üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi’ni hem tanımış hem de bütün ayrıntılarıyla gezmiş oldum. Kısa bir sürede tamamlanıp hizmete sokulduğunu görüyorum. Bu gerek Zonguldak gerekse bölge için büyük bir şans. Ayrıca diş konusu aslında farkında değiliz ama önemli sağlık hizmetlerinin başında geliyor. Diş Hekimliği ve diş hekimliğinin hizmet verdiği alanda Zonguldak olarak çok şanslıyız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.