Sitenin sağında bir giydirme reklam

BELEDİYEYİ VEKİLLER İDARE EDİYOR

Kozlu 18.06.2014 - 11:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7008+ kez okundu.
 

BELEDİYEYİ VEKİLLER İDARE EDİYOR

*Vekâleti Aydın’dan aldı, Altuntaş’a verdi. *Daha göreve geleli üç ay bile olmadı, ama başkanı makamında görebilene aşk olsun.
Kozlu Belediye Başkan’ı Ertan Şahin geçtiğimiz gün Kozlu’nun sorunlarını halletmek için Ankara’ya gitmiş ve yerine vekâleten meclis üyesi Hikmet Aydın’a başkanlık koltuğunu devretmişti. Ankara’da 5 gün kalmasının ardından Başkan Ertan Şahin, hafta sonu Kozlu’ya gelerek Hikmet Aydın’dan başkanlık koltuğunu devraldı. Şahin, Koltuğu devralmasının ardından iki gün geçmeden yeniden Ankara’ya giderken, bu sefer vekil olarak koltuğunu Meclis üyesi olan Şükrü Altuntaş’a teslim etti. Vekil Şükrü Altuntaş konu hakkında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; Başkanımız Ertan Şahin, İstanbul’un bir ilçesiyle kardeş belediyesi olduğumuzdan dolayı Ankara’ya giderek mecliste bir görüşme yapacak. Bu konudan dolayı da vekâleten başkanlığa ben getirildim ’diye konuştu.  Daha göreve geleli üç ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen sık sık şehirdışı seyahatleri gerçekleştiren Şahin’in bu tavrı vatandaşlar tarafından da tepki ile karşılanıyor. Belediye Başkanı’nı makamında bulamayan vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle dile getiriyorlar; ‘Daha göreve geleli üç ay bile olmadı, ama başkanı makamında görebilene aşk olsun. Ya şehir dışında, ya da şantiyedeki makamında. Biz daha önceki dönemde Ali Bektaş’ı son sene makamında bulamıyorduk. Bunu ikinci ayında bulamaz olduk. İşimiz vekillere kaldı artık. ’dediler. (BKH)
*Vekâleti Aydın’dan aldı, Altuntaş’a verdi. *Daha göreve geleli üç ay bile olmadı, ama başkanı makamında görebilene aşk olsun.

Kozlu Belediye Başkan’ı Ertan Şahin geçtiğimiz gün Kozlu’nun sorunlarını halletmek için Ankara’ya gitmiş ve yerine vekâleten meclis üyesi Hikmet Aydın’a başkanlık koltuğunu devretmişti. Ankara’da 5 gün kalmasının ardından Başkan Ertan Şahin, hafta sonu Kozlu’ya gelerek Hikmet Aydın’dan başkanlık koltuğunu devraldı. Şahin, Koltuğu devralmasının ardından iki gün geçmeden yeniden Ankara’ya giderken, bu sefer vekil olarak koltuğunu Meclis üyesi olan Şükrü Altuntaş’a teslim etti. Vekil Şükrü Altuntaş konu hakkında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; Başkanımız Ertan Şahin, İstanbul’un bir ilçesiyle kardeş belediyesi olduğumuzdan dolayı Ankara’ya giderek mecliste bir görüşme yapacak. Bu konudan dolayı da vekâleten başkanlığa ben getirildim ’diye konuştu. 

Daha göreve geleli üç ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen sık sık şehirdışı seyahatleri gerçekleştiren Şahin’in bu tavrı vatandaşlar tarafından da tepki ile karşılanıyor.

Belediye Başkanı’nı makamında bulamayan vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle dile getiriyorlar; ‘Daha göreve geleli üç ay bile olmadı, ama başkanı makamında görebilene aşk olsun. Ya şehir dışında, ya da şantiyedeki makamında. Biz daha önceki dönemde Ali Bektaş’ı son sene makamında bulamıyorduk. Bunu ikinci ayında bulamaz olduk. İşimiz vekillere kaldı artık. ’dediler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.