Sitenin sağında bir giydirme reklam

BELEDİYE PERSONELİ PCR TEST SONUÇLARI BELLİ OLDU

Kozlu 30.12.2020 - 12:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3376+ kez okundu.
 

BELEDİYE PERSONELİ PCR TEST SONUÇLARI BELLİ OLDU

Başkan Ali Bektaş’ın talimatı ile önceki gün belediye personeline yapılan PCR testinin sonuçları kamuoyuna açıklandı.
Başkan Ali Bektaş’ın talimatı ile önceki gün belediye personeline yapılan PCR testinin sonuçları kamuoyuna açıklandı. Kozlu belediye başkanı Ali Bektaş’ın sosyal medya hesabından kamuoyunu bilgilendirme amaçlı yaptığı açıklamada; Kozlu Belediyesi’nde çalışan 230 çalışana pcr testi yapıldığ, bunlardan 226’sının sonucu negatif çıkarken 4 personelde de koronavirüs vakası tespit edildiğine yer verildi. Ali Bektaş’ın açıklaması şu şekilde. ''Belediye personellerimize yaptırmış olduğumuz Kovid-19 taramasında 230 çalışanımızdan PCR testi yapılmış, 4 arkadaşımızın testi pozitif çıkmıştır. Hepsine geçmiş olsun diyoruz, diğer 226 çalışanımızın testleri negatif olmuştur. Hiç kuşkusuz gönül isterdi ki, hiç pozitif çıkmasın. Ülkemiz ve İlimizde gerçekleşen test sonuçları üzerinden yetkili sağlık birimlerimizin açıkladığı sonuçlar değerlendirildiğinde; belediyemizdeki test sonuçları, yapılan toplam test sayısına göre oldukça sevindiricidir. Tabi ki hedefimiz sıfır pozitif vakadır. Bu durum alınan genel tedbirlerin ve belediyemizce ilk günden itibaren yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda alınan tedbirlerin başarılı olduğunu göstermektedir. Bunda tüm çalışanlarımızın emeği, katkısı vardır.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediye olarak görünmez düşmana karşı vermiş olduğumuz savaş devam edecektir. Kontrollü sosyal hayatın temel kurallarına uyalım. Birlikte başaracağız. Bu vesile ile tüm çalışanlarıma ve saygıdeğer Kozlu halkına 2021 yılının sağlık huzur getirmesini diliyorum."
Başkan Ali Bektaş’ın talimatı ile önceki gün belediye personeline yapılan PCR testinin sonuçları kamuoyuna açıklandı.

Başkan Ali Bektaş’ın talimatı ile önceki gün belediye personeline yapılan PCR testinin sonuçları kamuoyuna açıklandı.

Kozlu belediye başkanı Ali Bektaş’ın sosyal medya hesabından kamuoyunu bilgilendirme amaçlı yaptığı açıklamada; Kozlu Belediyesi’nde çalışan 230 çalışana pcr testi yapıldığ, bunlardan 226’sının sonucu negatif çıkarken 4 personelde de koronavirüs vakası tespit edildiğine yer verildi.

Ali Bektaş’ın açıklaması şu şekilde.
''Belediye personellerimize yaptırmış olduğumuz Kovid-19 taramasında 230 çalışanımızdan PCR testi yapılmış, 4 arkadaşımızın testi pozitif çıkmıştır. Hepsine geçmiş olsun diyoruz, diğer 226 çalışanımızın testleri negatif olmuştur. Hiç kuşkusuz gönül isterdi ki, hiç pozitif çıkmasın. Ülkemiz ve İlimizde gerçekleşen test sonuçları üzerinden yetkili sağlık birimlerimizin açıkladığı sonuçlar değerlendirildiğinde; belediyemizdeki test sonuçları, yapılan toplam test sayısına göre oldukça sevindiricidir. Tabi ki hedefimiz sıfır pozitif vakadır. Bu durum alınan genel tedbirlerin ve belediyemizce ilk günden itibaren yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda alınan tedbirlerin başarılı olduğunu göstermektedir. Bunda tüm çalışanlarımızın emeği, katkısı vardır.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Belediye olarak görünmez düşmana karşı vermiş olduğumuz savaş devam edecektir.
Kontrollü sosyal hayatın temel kurallarına uyalım. Birlikte başaracağız. Bu vesile ile tüm çalışanlarıma ve saygıdeğer Kozlu halkına 2021 yılının sağlık huzur getirmesini diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.