Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Siyaset 14.03.2019 - 22:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7712+ kez okundu.
 

BEKTAŞ SUSKUNLUĞUNU BOZDU

‘Kendisini eleştiren Dökmeci’ye açtı ağzını yumdu gözünü’
‘Kendisini eleştiren Dökmeci’ye açtı ağzını yumdu gözünü’ Seçim kampanyasına ‘Biz kimseyi eleştirmeyeceğiz, yapacaklarımızı anlatacağız’ sloganı ile başlayan Ak Parti Kozlu Belediye başkan Adayı Ali Bektaş, kendisine yönelik haksız itham ve eleştirilerin, iftira ve karalama kampanyasına dönüştüğünü ifade ederek, Kozlu halkının doğruları bilmesi adına bundan sonra tüm eleştirilere karşı cevap vereceğini dile getirdi. Konuşmasında özellikle İYİ Parti Adayı Hüdai Dökmeci’ye yüklenen Bektaş, ‘ 76 yaşında Kozlu’nun hiçbir yerinde izi olmayan, bir tane hizmetini gösteremeyecek adam çıkmış hemşericilik ve Bektaş’ı karalama üzerinden siyaset yapıyor. Dürüstlükten bahsediyor. Bir şehrin belediye başkanı isen zaten dürüst olacaksın, bu bir özellik değil. Elinde bir tek projesi yok. Sadece bizim yaptıklarımızı kötülüyor. Sizden bir tek şey rica ediyorum 31 Mart’ta bu tür eserleri ya da yapacakları ile değil de karalama siyaseti ile halkın karşısına çıkan kişilere öyle bir ders verin ki, bu tip kişiler bir daha halkın karşısına çıkamasın. Benim için Kozlu’yu sattı ona buna peşkeş çekti diye utanmadan konuşanlara halkımız her şeyi biliyor diye şimdiye kadar cevap vermiyordum. Ama oğlum, ‘Baba sen suskun kaldıkça millet bunları haklı sanıyor dedi’ Bundan sonra sessiz kalmayacağım. Bayrak tepeyi ilk satışa çıkaran dönemin Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’dir. 260 bin liraya satamadığı arsayı 5 milyona ben sattım. Her kuruşu Belediyenin kasasına girdi.Bu mu rant? Bunun neresinde peşkeş var? Şu an Uniyurt’un bulunduğu alanı da ben sattım, değerinde sattım. Orada şimdi 1000 öğrenci var. Kozlu’nun esnafı bu çocuklardan ekmek yiyor.Orada çalışanlar evlerine ekmek götürüyor.Kötümü yaptım? Beni karalayanlar bir tek dikili ağacı var mı? Onu göstersinler. Hemşeri siyaseti üzerinden oy devşirme dönemleri bitti. Kozlu’da Ali Bektaş’ı herkes tanıyor.’ şeklinde konuştu.   Bektaş Kozlu Güney Mahallesi Eylül Kent Sitesi önünde miting havası içerisinde gerçekleştirdiği konuşmasında Güney Mahallesi’nin kendi dönemindeki yatırımlarla birlikte Kozlu’nun en gözde semtlerinden biri olduğunu, başta Zonguldak merkezinden olmak üzere şehrin birçok yerinden bürokrat kesimin burada ikamet etmeyi tercih ettiğini söyledi. 31 Mart akşamı seçimi kazanması ile birlikte Güney Mahallesinin birçok yatırıma daha kavuşacağını ifade eden Bektaş, bunlardan başlıcalarını tüm mahallenin Değirmenağzı su şebekesinden beslenmesi, Güney Mahallesi Camii, Kozlu sahil Yolu Güney Mahallesi Bağlantısı olmak üzere mahalle yollarının acilen asfaltlanacağı olarak dile getirdi. 31 Mart’ta Kozlu’da Belediye seçimlerini tarihi bir oyla alacaklarını da dile getiren Ak Parti adayı Bektaş, şu an için açık ara önde gittiklerini kendilerini ise CHP adayı Cengiz Bank’ın takip ettiğini ifade ederek, İYİ Parti adayı Dökmeci’nin sadece algı operasyonları ile kendisini oy potansiyeli varmış gibi gösterdiğini,31 Mart gecesi büyük bir hezimete uğrayacağını ve gerçek tablonun ortaya çıkacağını sözlerine ekledi. (BKH)
‘Kendisini eleştiren Dökmeci’ye açtı ağzını yumdu gözünü’

‘Kendisini eleştiren Dökmeci’ye açtı ağzını yumdu gözünü’

Seçim kampanyasına ‘Biz kimseyi eleştirmeyeceğiz, yapacaklarımızı anlatacağız’ sloganı ile başlayan Ak Parti Kozlu Belediye başkan Adayı Ali Bektaş, kendisine yönelik haksız itham ve eleştirilerin, iftira ve karalama kampanyasına dönüştüğünü ifade ederek, Kozlu halkının doğruları bilmesi adına bundan sonra tüm eleştirilere karşı cevap vereceğini dile getirdi.

Konuşmasında özellikle İYİ Parti Adayı Hüdai Dökmeci’ye yüklenen Bektaş, ‘ 76 yaşında Kozlu’nun hiçbir yerinde izi olmayan, bir tane hizmetini gösteremeyecek adam çıkmış hemşericilik ve Bektaş’ı karalama üzerinden siyaset yapıyor. Dürüstlükten bahsediyor. Bir şehrin belediye başkanı isen zaten dürüst olacaksın, bu bir özellik değil. Elinde bir tek projesi yok. Sadece bizim yaptıklarımızı kötülüyor. Sizden bir tek şey rica ediyorum 31 Mart’ta bu tür eserleri ya da yapacakları ile değil de karalama siyaseti ile halkın karşısına çıkan kişilere öyle bir ders verin ki, bu tip kişiler bir daha halkın karşısına çıkamasın. Benim için Kozlu’yu sattı ona buna peşkeş çekti diye utanmadan konuşanlara halkımız her şeyi biliyor diye şimdiye kadar cevap vermiyordum. Ama oğlum, ‘Baba sen suskun kaldıkça millet bunları haklı sanıyor dedi’ Bundan sonra sessiz kalmayacağım. Bayrak tepeyi ilk satışa çıkaran dönemin Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’dir. 260 bin liraya satamadığı arsayı 5 milyona ben sattım. Her kuruşu Belediyenin kasasına girdi.Bu mu rant? Bunun neresinde peşkeş var? Şu an Uniyurt’un bulunduğu alanı da ben sattım, değerinde sattım. Orada şimdi 1000 öğrenci var. Kozlu’nun esnafı bu çocuklardan ekmek yiyor.Orada çalışanlar evlerine ekmek götürüyor.Kötümü yaptım? Beni karalayanlar bir tek dikili ağacı var mı? Onu göstersinler. Hemşeri siyaseti üzerinden oy devşirme dönemleri bitti. Kozlu’da Ali Bektaş’ı herkes tanıyor.’ şeklinde konuştu.  

Bektaş Kozlu Güney Mahallesi Eylül Kent Sitesi önünde miting havası içerisinde gerçekleştirdiği konuşmasında Güney Mahallesi’nin kendi dönemindeki yatırımlarla birlikte Kozlu’nun en gözde semtlerinden biri olduğunu, başta Zonguldak merkezinden olmak üzere şehrin birçok yerinden bürokrat kesimin burada ikamet etmeyi tercih ettiğini söyledi.

31 Mart akşamı seçimi kazanması ile birlikte Güney Mahallesinin birçok yatırıma daha kavuşacağını ifade eden Bektaş, bunlardan başlıcalarını tüm mahallenin Değirmenağzı su şebekesinden beslenmesi, Güney Mahallesi Camii, Kozlu sahil Yolu Güney Mahallesi Bağlantısı olmak üzere mahalle yollarının acilen asfaltlanacağı olarak dile getirdi.

31 Mart’ta Kozlu’da Belediye seçimlerini tarihi bir oyla alacaklarını da dile getiren Ak Parti adayı Bektaş, şu an için açık ara önde gittiklerini kendilerini ise CHP adayı Cengiz Bank’ın takip ettiğini ifade ederek, İYİ Parti adayı Dökmeci’nin sadece algı operasyonları ile kendisini oy potansiyeli varmış gibi gösterdiğini,31 Mart gecesi büyük bir hezimete uğrayacağını ve gerçek tablonun ortaya çıkacağını sözlerine ekledi. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.