Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ MERKEZ MAHALLESİNDEN GÜÇLÜ GELİYOR

Kozlu 19.03.2019 - 00:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7953+ kez okundu.
 

BEKTAŞ MERKEZ MAHALLESİNDEN GÜÇLÜ GELİYOR

Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’ın Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev ve kahvehane toplantılarına vatandaşın yoğun ilgisi, ‘Bektaş merkez mahallesinden güçlü geliyor’ yorumlarına neden oldu.
Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’ın Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev ve kahvehane toplantılarına vatandaşın yoğun ilgisi, ‘Bektaş merkez mahallesinden güçlü geliyor’ yorumlarına neden oldu. Günde en az 6-7 toplantı yapan ve merkez mahallesine ayrı bir önem veren Bektaş, merkez mahallesinde vatandaştan gördüğü yakın ilgi ve destekten ötürü siyasi rakiplerinin de korkulu rüyası haline geldi. Toplantılarında vatandaşlara, 31 Mart’ta yalanlara değil, icraata oy vermelerini tavsiye eden Bektaş, hiçbir projesi olmayan, Kozlu’da dikili ağacı dahi gösterilemeyecek, karalama ve bölücülük siyasetinden umut arayan köhne zihniyete ve bu zihniyetin adaylarına oy vermemelerini söyledi. Toplantılarında Kozlu ile ilgili projelerinin tanıtımını da yapan Bektaş, Kozlu’yu Zonguldak’ın parlayan yıldızı haline getiren belediye başkanı olarak anılmaktan gurur duyduğunu, yeni dönemde yapacağı hizmetler ve hayata geçireceği projelerle Kozlu’nun tüm Türkiye’de tanınır bilinir modern bir kent haline geleceğini de sözlerine ekledi. Projelerinin tamamının finansmanının hazır olduğunu, tüm bakanlıklarla ilgili görüşmelerin yapıldığını da sözlerine ekleyen Bektaş, arkasında merkezi hükümetin desteğini almamış bir belediyenin bırakın Kozlu’ya hizmet getirmeyi, personelin maaşlarını dahi ödeyemeyeceğine vurgu yaptı.(BKH)
Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’ın Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev ve kahvehane toplantılarına vatandaşın yoğun ilgisi, ‘Bektaş merkez mahallesinden güçlü geliyor’ yorumlarına neden oldu.

Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş’ın Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev ve kahvehane toplantılarına vatandaşın yoğun ilgisi, ‘Bektaş merkez mahallesinden güçlü geliyor’ yorumlarına neden oldu. Günde en az 6-7 toplantı yapan ve merkez mahallesine ayrı bir önem veren Bektaş, merkez mahallesinde vatandaştan gördüğü yakın ilgi ve destekten ötürü siyasi rakiplerinin de korkulu rüyası haline geldi.

Toplantılarında vatandaşlara, 31 Mart’ta yalanlara değil, icraata oy vermelerini tavsiye eden Bektaş, hiçbir projesi olmayan, Kozlu’da dikili ağacı dahi gösterilemeyecek, karalama ve bölücülük siyasetinden umut arayan köhne zihniyete ve bu zihniyetin adaylarına oy vermemelerini söyledi.

Toplantılarında Kozlu ile ilgili projelerinin tanıtımını da yapan Bektaş, Kozlu’yu Zonguldak’ın parlayan yıldızı haline getiren belediye başkanı olarak anılmaktan gurur duyduğunu, yeni dönemde yapacağı hizmetler ve hayata geçireceği projelerle Kozlu’nun tüm Türkiye’de tanınır bilinir modern bir kent haline geleceğini de sözlerine ekledi.

Projelerinin tamamının finansmanının hazır olduğunu, tüm bakanlıklarla ilgili görüşmelerin yapıldığını da sözlerine ekleyen Bektaş, arkasında merkezi hükümetin desteğini almamış bir belediyenin bırakın Kozlu’ya hizmet getirmeyi, personelin maaşlarını dahi ödeyemeyeceğine vurgu yaptı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.