Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ: İNCİ GİBİ SAHİLİMİZ OLACAK!

Kozlu 11.02.2021 - 21:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7736+ kez okundu.
 

BEKTAŞ: İNCİ GİBİ SAHİLİMİZ OLACAK!

Bektaş Kozlu Sahili Tahkimat Projesinin müjdesini verdi.
 Bektaş Kozlu Sahili Tahkimat Projesinin müjdesini verdi. Geçtiğimiz hafta sonu Kızılayın düzenlediği Kızılay yetkilileri ve Gönüllü gençler ile birlikte, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Teşkilat mensupları ve bazı STK’ların katıldığı Kozlu Sahilindeki temizlik etkinliğine katılan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sahildeki kirliliğe kesin çözüm olacak projeye dair müjdeyi verdi. Bektaş bu tür etkinliklerin kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve dikkat çekmek amacında olduğunu ifade ederek, kalıcı çözüm olacak projenin çok kısa süre içerisinde tamamlanıp ihalesine müteakip çalışmaların yapılacağı müjdesini verdi. Projenin tamamlanmasına müteakip detajlarını kamuoyu ile paylaşacağını dile getiren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş etkinlik sırasında yaptığı açıklamada; “Bunlar reklam kokan hareketler Bu çalışmalar yeterli değil. Ne kadar temizlesek de yeterli olmayacak. İlk dalgada yine aynısı olacak. Burada dalga tahkimatı yapılacak. Temizliği yapacağız inci gibi sahilimiz olacak. Bu yaptığımız yeterli değil. Bu farkındalık olsun diye yapılıyor. Bu tahkimatı yaptıktan sonra temizlenmesi lazım. Bu yaptığımız sadece göstermelik. Projesini yapacağız ihalesini yapacağız sonra inci gibi sahilimiz olacak. 2-3 ay içerisinde projemiz çizilecek sonra ödenek çıkacak ve ihale edilecek. Bu çöpün önünü engellemediğimiz sürece ne kadar temizlersek boş.” dedi.(BKH)
Bektaş Kozlu Sahili Tahkimat Projesinin müjdesini verdi.

 Bektaş Kozlu Sahili Tahkimat Projesinin müjdesini verdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Kızılayın düzenlediği Kızılay yetkilileri ve Gönüllü gençler ile birlikte, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Teşkilat mensupları ve bazı STK’ların katıldığı Kozlu Sahilindeki temizlik etkinliğine katılan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sahildeki kirliliğe kesin çözüm olacak projeye dair müjdeyi verdi.

Bektaş bu tür etkinliklerin kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve dikkat çekmek amacında olduğunu ifade ederek, kalıcı çözüm olacak projenin çok kısa süre içerisinde tamamlanıp ihalesine müteakip çalışmaların yapılacağı müjdesini verdi.

Projenin tamamlanmasına müteakip detajlarını kamuoyu ile paylaşacağını dile getiren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş etkinlik sırasında yaptığı açıklamada;
“Bunlar reklam kokan hareketler Bu çalışmalar yeterli değil. Ne kadar temizlesek de yeterli olmayacak. İlk dalgada yine aynısı olacak.

Burada dalga tahkimatı yapılacak. Temizliği yapacağız inci gibi sahilimiz olacak. Bu yaptığımız yeterli değil. Bu farkındalık olsun diye yapılıyor. Bu tahkimatı yaptıktan sonra temizlenmesi lazım. Bu yaptığımız sadece göstermelik. Projesini yapacağız ihalesini yapacağız sonra inci gibi sahilimiz olacak.

2-3 ay içerisinde projemiz çizilecek sonra ödenek çıkacak ve ihale edilecek. Bu çöpün önünü engellemediğimiz sürece ne kadar temizlersek boş.” dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.