Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ ANKARA’DAN TUTTUĞUNU KOPARTIYOR!

Kozlu 19.03.2021 - 01:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7225+ kez okundu.
 

BEKTAŞ ANKARA’DAN TUTTUĞUNU KOPARTIYOR!

Kozlu Belediye Başkanı göreve gelmeden önce vatandaşa Kozlu’yu Merkezi Hükümetin yatırımlarından faydalandırmaya yönelik sözlerini birer birer yerine getirmeye devam ediyor.
Kozlu Belediye Başkanı göreve gelmeden önce vatandaşa Kozlu’yu Merkezi Hükümetin yatırımlarından faydalandırmaya yönelik sözlerini birer birer yerine getirmeye devam ediyor. Gerek geçtiğimiz yıl Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın ziyareti ve gerekse sonrasında Başkan Bektaş’ın sık sık gerçekleştirdiği Ankara temaslarının ardından Kozlu’ya yatırım müjdesi geldi. Başkan Bektaş, Kozlu İlçesi’ne bağlı Esenköy Mahallesi’nde 2 milyon 300 bin TL tutarındaki ‘Kanalizasyon İnşaatı ve Atık Su Paket Arıtma Tesisi İnşaatı’nın keşiflerinin hazırlanarak, İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğü’ne bugün sunularak ihale sürecinin başlatıldığını bildirdi. Başkan Bektaş konuyla ilgili açıklamasında, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un katkıları ile yapılacak olan Esenköy Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı ile Atık Su Paket Arıtma Tesisi inşaatı proje ve keşifleri hazırlanıp bugün İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğüne sunuldu. İhale süreci başladı. Proje değeri 2 milyon 300 bin TL’dir. Bu kapsamda yarım kalan Esenköy Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı 2200 metre 400’lük kanal 44 adet muayene bacası yapım işi ve Atıksu Paket Arıtma Tesisi İnşaatı yapımına ihale süreci tamamlanarak başlanacak ve Kozlumuzun gelişen yüzü Esenköy Mahallesi daha yaşanabilir bir mahalle olacaktır. Ayrıca aynı mahallede iki yerde yeri belirlenen park yapım çalışmalarımız proje aşamasına getirilmiştir. Türkiye’nin en güzel ilçesi Kozlumuz adına, Kozlumuzun güzel insanlarına en güzel en layık hizmetleri sunabilmek hedefiyle Ankara temaslarımız devam etmektedir. Bu vesileyle bir kez daha başta değerli Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve bürokratlarımıza, Kozlu halkı adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.(BKH)
Kozlu Belediye Başkanı göreve gelmeden önce vatandaşa Kozlu’yu Merkezi Hükümetin yatırımlarından faydalandırmaya yönelik sözlerini birer birer yerine getirmeye devam ediyor.

Kozlu Belediye Başkanı göreve gelmeden önce vatandaşa Kozlu’yu Merkezi Hükümetin yatırımlarından faydalandırmaya yönelik sözlerini birer birer yerine getirmeye devam ediyor.

Gerek geçtiğimiz yıl Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın ziyareti ve gerekse sonrasında Başkan Bektaş’ın sık sık gerçekleştirdiği Ankara temaslarının ardından Kozlu’ya yatırım müjdesi geldi.

Başkan Bektaş, Kozlu İlçesi’ne bağlı Esenköy Mahallesi’nde 2 milyon 300 bin TL tutarındaki ‘Kanalizasyon İnşaatı ve Atık Su Paket Arıtma Tesisi İnşaatı’nın keşiflerinin hazırlanarak, İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğü’ne bugün sunularak ihale sürecinin başlatıldığını bildirdi.

Başkan Bektaş konuyla ilgili açıklamasında, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un katkıları ile yapılacak olan Esenköy Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı ile Atık Su Paket Arıtma Tesisi inşaatı proje ve keşifleri hazırlanıp bugün İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğüne sunuldu. İhale süreci başladı. Proje değeri 2 milyon 300 bin TL’dir.

Bu kapsamda yarım kalan Esenköy Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı 2200 metre 400’lük kanal 44 adet muayene bacası yapım işi ve Atıksu Paket Arıtma Tesisi İnşaatı yapımına ihale süreci tamamlanarak başlanacak ve Kozlumuzun gelişen yüzü Esenköy Mahallesi daha yaşanabilir bir mahalle olacaktır. Ayrıca aynı mahallede iki yerde yeri belirlenen park yapım çalışmalarımız proje aşamasına getirilmiştir. Türkiye’nin en güzel ilçesi Kozlumuz adına, Kozlumuzun güzel insanlarına en güzel en layık hizmetleri sunabilmek hedefiyle Ankara temaslarımız devam etmektedir. Bu vesileyle bir kez daha başta değerli Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve bürokratlarımıza, Kozlu halkı adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.