Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Uysal'dan Romanlara, 'Ben sizin evladınızım'

Ereğli 15.03.2019 - 00:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6891+ kez okundu.
 

Başkan Uysal'dan Romanlara, 'Ben sizin evladınızım'

'Sadece seçim zamanı değil, sizi her zaman sevdik'
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Kdz. Ereğlmi Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Hüseyin Uysal, Belediye Düğün Salonu'nda Romanlarla buluştu. Alkışlarla salona giren ve göreve geldiğinden bu yana Romanlarla bir ve beraber olduklarını vurgulayan Başkan Uysal, 'Biz seçim zamanları değil, sizi her zaman sevdik' dedi. Konuşması sık sık, 'En büyük başkan bizim başkan' sloganlarıyla kesilen Başkan Uysal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sizlerle beraber olduk. RAKKAS Projesine 8 bin  avro yardım yaptık. ROMATEK Projesi'ne büyük ücretlerle ortak olduk. Sevgili kardaşlerim biz sadece seçim zamanları değil, her zaman sizi sevdik. Herkes kendini anlatır ama benim bir farkım var. Benim ebem Roman. Rahmetli Arzu ablamın ebem olduğunu her yerde anlattım. Onun için ben bugün için değil çocukluğumdan beri Romanları sevdim. Ben sizin evladınızım. Roman kardeşlerimin, desteğini ve dualarını istiyorum. Dün olduğu gibi yarında sizin kardeşiniz olacağım' dedi. Romanların arasına alarak oynadığı Başkan Uysal, 'Ereğli seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla uğurlanırken, Romanlar Gecesi etkinliğini düzenleyen Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı Kazım Adak ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Başkan Uysal'a BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Uysal'ın eşi Sevim Uysal'da eşlik etti.   
'Sadece seçim zamanı değil, sizi her zaman sevdik'


Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Kdz. Ereğlmi Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Hüseyin Uysal, Belediye Düğün Salonu'nda Romanlarla buluştu. Alkışlarla salona giren ve göreve geldiğinden bu yana Romanlarla bir ve beraber olduklarını vurgulayan Başkan Uysal, 'Biz seçim zamanları değil, sizi her zaman sevdik' dedi.

Konuşması sık sık, 'En büyük başkan bizim başkan' sloganlarıyla kesilen Başkan Uysal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sizlerle beraber olduk. RAKKAS Projesine 8 bin  avro yardım yaptık. ROMATEK Projesi'ne büyük ücretlerle ortak olduk. Sevgili kardaşlerim biz sadece seçim zamanları değil, her zaman sizi sevdik. Herkes kendini anlatır ama benim bir farkım var. Benim ebem Roman. Rahmetli Arzu ablamın ebem olduğunu her yerde anlattım. Onun için ben bugün için değil çocukluğumdan beri Romanları sevdim. Ben sizin evladınızım. Roman kardeşlerimin, desteğini ve dualarını istiyorum. Dün olduğu gibi yarında sizin kardeşiniz olacağım' dedi.

Romanların arasına alarak oynadığı Başkan Uysal, 'Ereğli seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla uğurlanırken, Romanlar Gecesi etkinliğini düzenleyen Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı Kazım Adak ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Başkan Uysal'a BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Uysal'ın eşi Sevim Uysal'da eşlik etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.