Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN AKGÜN ANKARA'DAN MÜJDELİ HABER İLE DÖNDÜ

Kilimli 11.05.2016 - 22:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7802+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKGÜN ANKARA'DAN MÜJDELİ HABER İLE DÖNDÜ

Zonguldak'ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Beldesi Belediye Başkanı Adnan Akgün TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ı ziyaret ederek projeler hakkında görüştü. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Zonguldak ziyareti esnasında Çatalağzı için hazırlanan projelerden bahsetmiş ve kendisine proje dosyaları teslim etmişti. Bakan Yıldırım'ın TCDD Genel Müdürüne dosyalarla alakadar olunması talimatını verince Ankara'da görüşmek üzere randevulaşılmıştı. Görüşmeler esnasında Çatalağzı Belediyesi'nin projelerinden olan karakol binası arsasının Çatalağzı Belediyesine satılması kararının Yönetim Kurulundan alındığı müjdesi verildi. Ayrıca iki Demiryolu üst geçidi projesinin de ihale aşamasına geldiği ve en kısa sürede ihaleye çıkılacağını söyledi. Yine eskiyen ve yıpranan Hasan Öztürk üst geçidi ve Çatalağzı giriş mevkii çevre düzenlemesi projelerinin de yerinde incelenerek en kısa sürede değerlendirileceğini belirtti.(BKH)

Zonguldak'ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Beldesi Belediye Başkanı Adnan Akgün TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ı ziyaret ederek projeler hakkında görüştü. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Zonguldak ziyareti esnasında Çatalağzı için hazırlanan projelerden bahsetmiş ve kendisine proje dosyaları teslim etmişti. Bakan Yıldırım'ın TCDD Genel Müdürüne dosyalarla alakadar olunması talimatını verince Ankara'da görüşmek üzere randevulaşılmıştı.
Görüşmeler esnasında Çatalağzı Belediyesi'nin projelerinden olan karakol binası arsasının Çatalağzı Belediyesine satılması kararının Yönetim Kurulundan alındığı müjdesi verildi. Ayrıca iki Demiryolu üst geçidi projesinin de ihale aşamasına geldiği ve en kısa sürede ihaleye çıkılacağını söyledi. Yine eskiyen ve yıpranan Hasan Öztürk üst geçidi ve Çatalağzı giriş mevkii çevre düzenlemesi projelerinin de yerinde incelenerek en kısa sürede değerlendirileceğini belirtti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.