Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN YARDIMCISI KARAKUŞ’UN ACI GÜNÜ

01.12.2020 - 22:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3761+ kez okundu.
 

BAŞKAN YARDIMCISI KARAKUŞ’UN ACI GÜNÜ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Ak Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Muharrem Karakuş'un babası Celal Karakuş Antalya’da vefat etti
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Ak Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Muharrem Karakuş'un babası Celal Karakuş Antalya’da vefat etti. Kalp krizi neticesinde yaşamını yitiren merhum Celal Karakuş bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi görüyordu. Merhumun cenazesinin Zonguldak’ın Kozlu İlçesine getirilerek 2 Aralık 2020 günü Kozlu Askeritepe Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Askeritepe aile kabristanına defnedildi. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak merhum Celal Karakuş’a Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı          dileriz.(BKH) 
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Ak Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Muharrem Karakuş'un babası Celal Karakuş Antalya’da vefat etti
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Ak Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Muharrem Karakuş'un babası Celal Karakuş Antalya’da vefat etti. Kalp krizi neticesinde yaşamını yitiren merhum Celal Karakuş bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi görüyordu.
Merhumun cenazesinin Zonguldak’ın Kozlu İlçesine getirilerek 2 Aralık 2020 günü Kozlu Askeritepe Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Askeritepe aile kabristanına defnedildi.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak merhum Celal Karakuş’a Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı          dileriz.(BKH) 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.