Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN POSBIYIK, KRİZ MASASINDA BRİFİNG ALDI

Ereğli 18.02.2021 - 00:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6873+ kez okundu.
 

BAŞKAN POSBIYIK, KRİZ MASASINDA BRİFİNG ALDI

Kdz. Ereğli Belediyesi, 600 kilometre yol ağına sahip kentte kar yağışı ile soğuk hava koşullarının oluşturduğu buzlanma ve don olaylarını anlık olarak takip ediyor. Kriz masasında brifing alan Başkan Halil Posbıyık, “Hangi noktada ne var anlık olarak takip ediyoruz. Ekiplerimiz gereken müdahaleleri yapıyor. Şu an kentte olumsuz bir durum yok” dedi. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kar yağışı ve soğuk hava koşullarını takip için oluşturulan belediye kriz masasında brifing aldı. Kentin yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışına karşı küreme çalışmalarının devam ettiğini, don ve buzlanmalara karşı tuzlama çalışmalarının yapıldığını söyleyen Başkan Posbıyık, şehir genelinde hava koşullarına bağlı olarak şu anda her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirtti. Posbıyık, şunları söyledi: “Kriz masası anbean şu anki haliyle bütün Ereğli’yi, karlı bölgeleri ekrandan izliyor. Kriz masasında bütün birimlerden arkadaşlarımız var. 24 saat esasıyla burada vardiyalı olarak görev yapıyorlar. Bize gelen ihbarları anında değerlendiriyorlar. Kestaneci Mahallesi ise Kestaneci Mahallesi, Sarıkokmaz Mahallesi ise Sarıkokmaz Mahallesi, araçlardaki GPS ve kamera sistemiyle takip ediliyor. Halk otobüslerinin GPS ve kameralarıyla takip ediliyor. Güzergahlarına gidip gitmedikleri takip ediliyor. Yollar gayet açık, şuanda mağdur olan hiçbir mahallemiz yok. Sadece gece -3’lere kadar sıcaklık düştüğü için buzlanma var. Zaten gece bütün ekiplerimiz mahalleri tek tek dolaşmak sureti ile tuzlamayı yapmışlardı. Burada kontrol merkezinde, kriz masasında görevli arkadaşlarımız, başkan yardımcıları, bütün mahalleri tek tek izliyorlar. Kar yağışının yükselmesi, temizlenmesi, buzlanma, hepsini anında buradan görebiliyoruz. Ereğli adeta avucumuzun içerisinde. İstediğimiz gibi makinelerimizin buradan sevk ve idaresini yapıyoruz. Şu ana kadar başarılı geçti. Durum gayet iyi ve takip ediyoruz.”
Kdz. Ereğli Belediyesi, 600 kilometre yol ağına sahip kentte kar yağışı ile soğuk hava koşullarının oluşturduğu buzlanma ve don olaylarını anlık olarak takip ediyor. Kriz masasında brifing alan Başkan Halil Posbıyık, “Hangi noktada ne var anlık olarak takip ediyoruz. Ekiplerimiz gereken müdahaleleri yapıyor. Şu an kentte olumsuz bir durum yok” dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kar yağışı ve soğuk hava koşullarını takip için oluşturulan belediye kriz masasında brifing aldı.
Kentin yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışına karşı küreme çalışmalarının devam ettiğini, don ve buzlanmalara karşı tuzlama çalışmalarının yapıldığını söyleyen Başkan Posbıyık, şehir genelinde hava koşullarına bağlı olarak şu anda her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirtti. Posbıyık, şunları söyledi:
“Kriz masası anbean şu anki haliyle bütün Ereğli’yi, karlı bölgeleri ekrandan izliyor. Kriz masasında bütün birimlerden arkadaşlarımız var. 24 saat esasıyla burada vardiyalı olarak görev yapıyorlar. Bize gelen ihbarları anında değerlendiriyorlar. Kestaneci Mahallesi ise Kestaneci Mahallesi, Sarıkokmaz Mahallesi ise Sarıkokmaz Mahallesi, araçlardaki GPS ve kamera sistemiyle takip ediliyor. Halk otobüslerinin GPS ve kameralarıyla takip ediliyor. Güzergahlarına gidip gitmedikleri takip ediliyor. Yollar gayet açık, şuanda mağdur olan hiçbir mahallemiz yok. Sadece gece -3’lere kadar sıcaklık düştüğü için buzlanma var. Zaten gece bütün ekiplerimiz mahalleri tek tek dolaşmak sureti ile tuzlamayı yapmışlardı. Burada kontrol merkezinde, kriz masasında görevli arkadaşlarımız, başkan yardımcıları, bütün mahalleri tek tek izliyorlar. Kar yağışının yükselmesi, temizlenmesi, buzlanma, hepsini anında buradan görebiliyoruz. Ereğli adeta avucumuzun içerisinde. İstediğimiz gibi makinelerimizin buradan sevk ve idaresini yapıyoruz. Şu ana kadar başarılı geçti. Durum gayet iyi ve takip ediyoruz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.