Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN BEKTAŞ VATANDAŞA VE PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Kozlu 21.01.2021 - 12:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7875+ kez okundu.
 

BAŞKAN BEKTAŞ VATANDAŞA VE PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yoğun kar yağışıyla birlikte elektrik ve su kesintisi başta olmak üzere elde olmayan sebeplerden dolayı mağduriyet yaşanmasına rağmen sabır gösteren vatandaşlar ile tüm olumsuzluklara rağmen 7/24 saat cefakarca görevlerini yaparak vatandaşın ulaşımdan sağlığa, acil ihtiyaçlardan cenaze defin işlemlerini yerine getiren belediye personele teşekkür etti. Başkan Bektaş yaptığı açıklamada, “Cumartesi gününden bugüne kadar yoğun kar yağışı nedeniyle metropoliten baraj bölgesi ve Değirmenağzı içme suyu tesislerimiz bölgesinde meydana gelen (direk devrilmeleri, hat kopmaları vb.) elektrik arızaları nedeni ile tüm mahallelerimizde elimizde olmayan nedenlerle su kesintileri olmuştur. BEDAŞ tarafından anında müdahalelerde bulunulmakla beraber tekrarlayan arızalar nedeniyle vatandaşımız mağdur olmuştur. Su kesintilerinin en kısa zamanda giderilmesi için üst düzeyde yaptığımız tüm takiplere rağmen biliyoruz ki vatandaşlarımız maalesef mağdur olmuştur. Gece gündüz tüm çalışanlarımızla birlikte olaylar takibimizdedir. Bunun yanında karla mücadele kapsamında kar küreme, tuzlama, acil ihtiyaçların hastalarımıza ulaşımı, cenaze defin işlemleri ve diğer belediyemiz hizmetlerini 7/24 saat çalışarak karşılamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışanlarımın her birine cefakârlıkları nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.(BKH)
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yoğun kar yağışıyla birlikte elektrik ve su kesintisi başta olmak üzere elde olmayan sebeplerden dolayı mağduriyet yaşanmasına rağmen sabır gösteren vatandaşlar ile tüm olumsuzluklara rağmen 7/24 saat cefakarca görevlerini yaparak vatandaşın ulaşımdan sağlığa, acil ihtiyaçlardan cenaze defin işlemlerini yerine getiren belediye personele teşekkür etti.
Başkan Bektaş yaptığı açıklamada, “Cumartesi gününden bugüne kadar yoğun kar yağışı nedeniyle metropoliten baraj bölgesi ve Değirmenağzı içme suyu tesislerimiz bölgesinde meydana gelen (direk devrilmeleri, hat kopmaları vb.) elektrik arızaları nedeni ile tüm mahallelerimizde elimizde olmayan nedenlerle su kesintileri olmuştur. BEDAŞ tarafından anında müdahalelerde bulunulmakla beraber tekrarlayan arızalar nedeniyle vatandaşımız mağdur olmuştur. Su kesintilerinin en kısa zamanda giderilmesi için üst düzeyde yaptığımız tüm takiplere rağmen biliyoruz ki vatandaşlarımız maalesef mağdur olmuştur. Gece gündüz tüm çalışanlarımızla birlikte olaylar takibimizdedir. Bunun yanında karla mücadele kapsamında kar küreme, tuzlama, acil ihtiyaçların hastalarımıza ulaşımı, cenaze defin işlemleri ve diğer belediyemiz hizmetlerini 7/24 saat çalışarak karşılamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışanlarımın her birine cefakârlıkları nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.