Sitenin sağında bir giydirme reklam

BASIN CAMİAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN

Ereğli 18.01.2019 - 18:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7163+ kez okundu.
 

BASIN CAMİAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN

  Ereğli’de yayın yapan Şirin Ereğli Gazetesi’nin kurucusu, ilçenin duayen gazetecisi Bedri Erel hayata veda etti. Ereğli’nin basın camiasının sevilen isimlerinden, Cumhurbaşkanlığı Sürekli Basın Kartı Sahibi Bedri Erel, sabah saatlerinde tedavi gördüğü Karadeniz Ereğli Özel Echomar Hastanesi’nde hayata veda etti. Erel'in Cenazesi 16 Ocak 2019 günü  Ereğli Gazeteciler Derneği önünde saat 14.30'da tören düzenlenen Törenin ardından Bozhane Camisinde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığında ebedi istirahatgahına nakledilecek. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak meslek büyüğümüz Bedri Erel’e Allah’tan Rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. BEDRİ EREL KİMDİR? Bedri Erel, 17 Temmuz 1932’de Zonguldak’ta doğdu.Erel, basın hayatına 1946 yılında mürettip olarak Türk Sesi gazetesinde başladı. Ardından 1955 yılında Zonguldak’ta şafak gazetesini kurdu. 1957 yılında dönemin Demokrat Parti iktidarının yerel temsilcilerinin ısrarı üzerine Ereğli’ye gelen Şafak Erel, aynı yılın 21 Haziran Günü Şirin Ereğli adıyla ilçenin en uzun ömürlü gazetelerinden birini çıkardı. Erel, 30 Aralık 1974’te Karadeniz Ereğli’de Ticaret ve Sanayi Odası kuruluşu için kaymakamlık makamına dilekçe veren kurucular arasında yer aldı. Erel, gazeteci olarak 2000 yılına kadar fiilen çalıştı. Cumhurbaşkanlığı Sürekli Basın Kartı Sahibi olan Bedri Erel, 15 Ocak 2019 günü akşam saatlerinde evinde düşmesi sonucu ilçedeki Echomar Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, Ereğli Basınının Duayeni 16 Ocak 2019 günü sabaha karşı yaşama veda etti.

 

Ereğli’de yayın yapan Şirin Ereğli Gazetesi’nin kurucusu, ilçenin duayen gazetecisi Bedri Erel hayata veda etti.

Ereğli’nin basın camiasının sevilen isimlerinden, Cumhurbaşkanlığı Sürekli Basın Kartı Sahibi Bedri Erel, sabah saatlerinde tedavi gördüğü Karadeniz Ereğli Özel Echomar Hastanesi’nde hayata veda etti.

Erel'in Cenazesi 16 Ocak 2019 günü  Ereğli Gazeteciler Derneği önünde saat 14.30'da tören düzenlenen Törenin ardından Bozhane Camisinde ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığında ebedi istirahatgahına nakledilecek.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak meslek büyüğümüz Bedri Erel’e Allah’tan Rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

BEDRİ EREL KİMDİR?

Bedri Erel, 17 Temmuz 1932’de Zonguldak’ta doğdu.Erel, basın hayatına 1946 yılında mürettip olarak Türk Sesi gazetesinde başladı. Ardından 1955 yılında Zonguldak’ta şafak gazetesini kurdu. 1957 yılında dönemin Demokrat Parti iktidarının yerel temsilcilerinin ısrarı üzerine Ereğli’ye gelen Şafak Erel, aynı yılın 21 Haziran Günü Şirin Ereğli adıyla ilçenin en uzun ömürlü gazetelerinden birini çıkardı. Erel, 30 Aralık 1974’te Karadeniz Ereğli’de Ticaret ve Sanayi Odası kuruluşu için kaymakamlık makamına dilekçe veren kurucular arasında yer aldı. Erel, gazeteci olarak 2000 yılına kadar fiilen çalıştı.

Cumhurbaşkanlığı Sürekli Basın Kartı Sahibi olan Bedri Erel, 15 Ocak 2019 günü akşam saatlerinde evinde düşmesi sonucu ilçedeki Echomar Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, Ereğli Basınının Duayeni 16 Ocak 2019 günü sabaha karşı yaşama veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.