Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK TAM GAZ ÇALIŞMALARA DEVAM

Kozlu 08.02.2019 - 16:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7689+ kez okundu.
 

BANK TAM GAZ ÇALIŞMALARA DEVAM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank seçim çalışmalarına olağanüstü bir performans ile devam ediyor. Vatandaştan çok olumlu tepkiler aldığını ifade eden CHP adayı Bank, gün içerisinde bazen iki mahellede birden seçim çalışmasına katılıyor. Seçim çalışmalarında sık sık Kozlu’da değişim rüzgarı estirmek için yola çıktıklarına vurgu yapan Bank, talana, yalana, satışa ve küfre dur demek için denenmemiş, dürüst insanların tercih edilmesi gerektiğini, bunda da tek ve doğru adresin CHP’nin adayı Cengiz Bank olduğunu dile getiriyor. Vatandaşlara seçildiğinde, ucuz su ve ulaşım sözüde veren CHP adayı Cengiz Bank, gittiği her yerde vatandaştan gördüğü ilgiden memnun olduğunu ve seçimi şimdiden garantilediklerini ifade ederek, ‘Martın sonu bahar olacak’ sloganını dile getiriyor.(BKH)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank seçim çalışmalarına olağanüstü bir performans ile devam ediyor.

Vatandaştan çok olumlu tepkiler aldığını ifade eden CHP adayı Bank, gün içerisinde bazen iki mahellede birden seçim çalışmasına katılıyor.

Seçim çalışmalarında sık sık Kozlu’da değişim rüzgarı estirmek için yola çıktıklarına vurgu yapan Bank, talana, yalana, satışa ve küfre dur demek için denenmemiş, dürüst insanların tercih edilmesi gerektiğini, bunda da tek ve doğru adresin CHP’nin adayı Cengiz Bank olduğunu dile getiriyor.

Vatandaşlara seçildiğinde, ucuz su ve ulaşım sözüde veren CHP adayı Cengiz Bank, gittiği her yerde vatandaştan gördüğü ilgiden memnun olduğunu ve seçimi şimdiden garantilediklerini ifade ederek, ‘Martın sonu bahar olacak’ sloganını dile getiriyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.