Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK REFERANDUM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kozlu 20.04.2017 - 12:17, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7088+ kez okundu.
 

BANK REFERANDUM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz BANK , 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Referandum’da Ülke genelinde, Zonguldak ve Kozlu’da alınan sonuçları değerlendirdi.
  Kozlu ve Zonguldak'ta çıkan sonucun CHP açısından olumlu olduğunu dile getiren Bank sözlerini şöyle sürdürdü;   'Alınan sonuçlar partimiz açısından olumlu sonuçlardır. Özellikle büyük şehirlerimizin büyük çoğunluğunda vatandaşımız Hayır oyu kullanarak iktidara bir uyarıda bulunmuştur. Zonguldak’ta referanduma Hayır diyen illerimiz arasındadır. Kozlu ilçemizde de referandumda olumlu sonuçlar alınmıştır. Merkezde Belediye ye bağlı mahallelerde Hayır diyenlerin sayısı Evet diyenlerden  1794 adet fazladır. Ancak köylerden gelen oyların eklenmesi sonucunda Kozlu da evet diyenlerin sayısı  817 adet fazla çıkmıştır. Bunun nedeni  iktidarın 15 yıldır köy muhtarlarına yaptığı baskılardan kaynaklanmaktadır.  Aldığımız duyumlardan, muhtarlarımıza köylerden Hayır  çıkması halinde kendilerine hizmet  verilmeyeceği  söylenerek  köylümüze baskı yaptırılmıştır. Biz C.H.P. Kozlu ilçe teşkilatı olarak, Merkezde ve köylerde  referanduma ilişkin olarak çok büyük bir gayretle çok kısıtlı imkanlarla çalıştık. Vatandaşımıza Anayasamızın değiştirilecek 18 maddesinin eski ve yeni halini anlatmaya çalıştık. Yapılan referandum sonucunda,  Kozlu İlçemizde alınan  sonuçların Hayır’lı olduğuna inanıyorum. Bu nedenle  Refarandum süreci boyunca yaptığımız çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan  Öncelikle bütün emekli öğretmenlerimize, daha evvel İlçe yönetiminde görev alan Başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, Başımızın tacı olmazsa olmazımız  kadınlarımıza ve çalışmalarımız sırasında bizleri destekleyen yada desteklemeyen çok değerli  Kozlu Halkına çok teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'dedi.
CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz BANK , 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Referandum’da Ülke genelinde, Zonguldak ve Kozlu’da alınan sonuçları değerlendirdi.

 

Kozlu ve Zonguldak'ta çıkan sonucun CHP açısından olumlu olduğunu dile getiren Bank sözlerini şöyle sürdürdü;

  'Alınan sonuçlar partimiz açısından olumlu sonuçlardır. Özellikle büyük şehirlerimizin büyük çoğunluğunda vatandaşımız Hayır oyu kullanarak iktidara bir uyarıda bulunmuştur. Zonguldak’ta referanduma Hayır diyen illerimiz arasındadır. Kozlu ilçemizde de referandumda olumlu sonuçlar alınmıştır. Merkezde Belediye ye bağlı mahallelerde Hayır diyenlerin sayısı Evet diyenlerden  1794 adet fazladır. Ancak köylerden gelen oyların eklenmesi sonucunda Kozlu da evet diyenlerin sayısı  817 adet fazla çıkmıştır. Bunun nedeni  iktidarın 15 yıldır köy muhtarlarına yaptığı baskılardan kaynaklanmaktadır.  Aldığımız duyumlardan, muhtarlarımıza köylerden Hayır  çıkması halinde kendilerine hizmet  verilmeyeceği  söylenerek  köylümüze baskı yaptırılmıştır. Biz C.H.P. Kozlu ilçe teşkilatı olarak, Merkezde ve köylerde  referanduma ilişkin olarak çok büyük bir gayretle çok kısıtlı imkanlarla çalıştık. Vatandaşımıza Anayasamızın değiştirilecek 18 maddesinin eski ve yeni halini anlatmaya çalıştık. Yapılan referandum sonucunda,  Kozlu İlçemizde alınan  sonuçların Hayır’lı olduğuna inanıyorum. Bu nedenle  Refarandum süreci boyunca yaptığımız çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan  Öncelikle bütün emekli öğretmenlerimize, daha evvel İlçe yönetiminde görev alan Başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, Başımızın tacı olmazsa olmazımız  kadınlarımıza ve çalışmalarımız sırasında bizleri destekleyen yada desteklemeyen çok değerli  Kozlu Halkına çok teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.