Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK: RANTÇILARIN DEĞİL HALKIN BAŞKANI OLACAĞIM

Siyaset 14.03.2019 - 22:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8133+ kez okundu.
 

BANK: RANTÇILARIN DEĞİL HALKIN BAŞKANI OLACAĞIM

Biz inandık, hemşerilerimizde inansın, ‘Martın sonu bahar olacak…’
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank tüm yurttaşların yaşam tarzına saygılı davranan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, hoş görülü bir belediyecilik anlayışını Kozlu’ya getireceğini dile getirerek, ‘rantçıların değil, halkın başkanı olacağım’ dedi . Bank sözlerine şöyle devam etti; ‘ İlçemizde oluşturacağımız zenginliği bir avuç siyasetçinin ya da yandaşın cebine rant olarak girmesini değil, tüm Kozlululara hakça dağıtılmasını sağlayacağız. İlçemiz sakinlerine ödedikleri vergilerin hesabının verildiği, tüm harcamaların denetlendiği, şeffaf bütçeli bir belediyecilik anlayışını getireceğiz. Yoksulluğun, açlığın ve işsizliğin olmadığı, hiçbir çocuğun yatağına aç girmediği, bir Kozlu istiyoruz. Tüketen ve israf eden değil, her alanda üreten ve insanlarımıza nitelikli istihdam yaratan bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Yenilikleri ve akıllı teknolojileri ilçemizin doğasına ve kültürel mirasına ihanet etmeden hayata geçiren bir belediye olacağız. Kozlu ilçe sakinlerinin trafikte harcadığı süreyi azaltan ve ulaşım maliyetlerini düşüren yenilikçi ve alternatif ulaşım modelleri sunan bir belediyecilik anlayışını getireceğiz. Yüksek binalardan oluşan ‘beton ormanları’ nda boğulmak değil, çocuklarımızın parklarda ve yeşil alanlarda oynadığı, planlı, temiz ve nefes alabileceğimiz bir Kozlu yaratacağız. Yoksul, engelli ve yaşlılar başta olmak üzere tüm dezavantajlı vatandaşlarımıza, insan onuruna yaraşır biçimde sosyal yardım ve pozitif ayrımcılık yapılmasını sağlayacağız. İlçemiz sakinlerinin kültür, sanat, etkinliklerine ve spor faaliyetlerine kolayca erişebilmesini sağlayan bir Kozlu Belediyesi yaratacağız. Biz emeklisi, işçisi memuru, esnafı, sanayicisi, çiftçisi, öğrencisi, velhasıl tüm Kozlulu vatandaşlarımızın, hep birlikte mutlu ve huzurlu yaşadığı bir Kozlu Belediyesi’ni hep birlikte inşa edeceğiz’dedi. Seçim çalışmaları sırasında halktan gördüğü ilgi ve sevginin hayallerinin çok ötesinde olduğuna da vurgu yapan CHP adayı Bank, ‘Görüyorum ki, Kozlu artık değişime hazır, Kozlulu 15 yıldır sadece adaylarının değiştiği ancak rant ekonomisinin kalıcı olduğu, vatandaşa hizmet götürmeyen AKP’li yönetim anlayışına son vermek istiyor. Kozlumuzu ve Kozluluları CHP’nin Derman Belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için geliyoruz. Biz inandık, hemşerilerimizde inansın, ‘Martın sonu bahar olacak…’
Biz inandık, hemşerilerimizde inansın, ‘Martın sonu bahar olacak…’


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank tüm yurttaşların yaşam tarzına saygılı davranan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, hoş görülü bir belediyecilik anlayışını Kozlu’ya getireceğini dile getirerek, ‘rantçıların değil, halkın başkanı olacağım’ dedi .

Bank sözlerine şöyle devam etti;

‘ İlçemizde oluşturacağımız zenginliği bir avuç siyasetçinin ya da yandaşın cebine rant olarak girmesini değil, tüm Kozlululara hakça dağıtılmasını sağlayacağız.

İlçemiz sakinlerine ödedikleri vergilerin hesabının verildiği, tüm harcamaların denetlendiği, şeffaf bütçeli bir belediyecilik anlayışını getireceğiz.

Yoksulluğun, açlığın ve işsizliğin olmadığı, hiçbir çocuğun yatağına aç girmediği, bir Kozlu istiyoruz.

Tüketen ve israf eden değil, her alanda üreten ve insanlarımıza nitelikli istihdam yaratan bir belediyecilik anlayışı getireceğiz.

Yenilikleri ve akıllı teknolojileri ilçemizin doğasına ve kültürel mirasına ihanet etmeden hayata geçiren bir belediye olacağız.

Kozlu ilçe sakinlerinin trafikte harcadığı süreyi azaltan ve ulaşım maliyetlerini düşüren yenilikçi ve alternatif ulaşım modelleri sunan bir belediyecilik anlayışını getireceğiz.

Yüksek binalardan oluşan ‘beton ormanları’ nda boğulmak değil, çocuklarımızın parklarda ve yeşil alanlarda oynadığı, planlı, temiz ve nefes alabileceğimiz bir Kozlu yaratacağız.

Yoksul, engelli ve yaşlılar başta olmak üzere tüm dezavantajlı vatandaşlarımıza, insan onuruna yaraşır biçimde sosyal yardım ve pozitif ayrımcılık yapılmasını sağlayacağız.

İlçemiz sakinlerinin kültür, sanat, etkinliklerine ve spor faaliyetlerine kolayca erişebilmesini sağlayan bir Kozlu Belediyesi yaratacağız.

Biz emeklisi, işçisi memuru, esnafı, sanayicisi, çiftçisi, öğrencisi, velhasıl tüm Kozlulu vatandaşlarımızın, hep birlikte mutlu ve huzurlu yaşadığı bir Kozlu Belediyesi’ni hep birlikte inşa edeceğiz’dedi.

Seçim çalışmaları sırasında halktan gördüğü ilgi ve sevginin hayallerinin çok ötesinde olduğuna da vurgu yapan CHP adayı Bank, ‘Görüyorum ki, Kozlu artık değişime hazır, Kozlulu 15 yıldır sadece adaylarının değiştiği ancak rant ekonomisinin kalıcı olduğu, vatandaşa hizmet götürmeyen AKP’li yönetim anlayışına son vermek istiyor.

Kozlumuzu ve Kozluluları CHP’nin Derman Belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için geliyoruz.

Biz inandık, hemşerilerimizde inansın, ‘Martın sonu bahar olacak…’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.