Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAMBU TEAM GÖRENLERİ BÜYÜLEDİ

Kültür 28.09.2023 - 09:27, Güncelleme: 28.09.2023 - 09:27 6346+ kez okundu.
 

BAMBU TEAM GÖRENLERİ BÜYÜLEDİ

Kozlu Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Eğitmeni Sebahat Karail'in düzenlediği El Sanatları Sergisi’nin açılışı yapıldı.
Kozlu Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Eğitmeni Sebahat Karail'in düzenlediği El Sanatları Sergisi’nin açılışı yapıldı. Zonguldak Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılış kurdelesini Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fatma Günaydın ve Kozlu Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Akif Başdağ birlikte yaptılar. Kozlu Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Eğitmeni Sebahat Karail'in ve kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan, Kültürel Mirasımızı yaşatmak adına el emeği, göz nuru, birbirinden güzel onlarca el yapımı bambu objeler, sergiyi ziyaret edenlerin büyük ilgi ve beğenisini gördü. Açılışından itibaren sergiye yönelik gösterilen ilgiden çok memnun olan El Sanatları Eğitmeni Sebahat Karail, başta Kozlu Belediye Başkanlığı ve Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri olmak üzere serginin açılışında desteği olan herkese teşekkür etti. Bambu sepet örücülüğüne ilgi duyanlar için, Kozlu Halk Eğitimi Merkezinde kayıtların sürdüğünü dile getiren Karail, bu serginin ilk olduğunu bundan sonraki sergilerin daha güzel olacağını temenni ettiğini sözlerine ekledi. Bambu Team El Sanatları Sergisi,30 Eylül 2023 gününe kadar Gazi Paşa Caddesi Güzel Sanatlar Galerisinde ziyarete açık olacak.  (BKH)
Kozlu Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Eğitmeni Sebahat Karail'in düzenlediği El Sanatları Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Kozlu Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Eğitmeni Sebahat Karail'in düzenlediği El Sanatları Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Zonguldak Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılış kurdelesini Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fatma Günaydın ve Kozlu Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Akif Başdağ birlikte yaptılar.

Kozlu Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Eğitmeni Sebahat Karail'in ve kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan, Kültürel Mirasımızı yaşatmak adına el emeği, göz nuru, birbirinden güzel onlarca el yapımı bambu objeler, sergiyi ziyaret edenlerin büyük ilgi ve beğenisini gördü.

Açılışından itibaren sergiye yönelik gösterilen ilgiden çok memnun olan El Sanatları Eğitmeni Sebahat Karail, başta Kozlu Belediye Başkanlığı ve Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri olmak üzere serginin açılışında desteği olan herkese teşekkür etti.

Bambu sepet örücülüğüne ilgi duyanlar için, Kozlu Halk Eğitimi Merkezinde kayıtların sürdüğünü dile getiren Karail, bu serginin ilk olduğunu bundan sonraki sergilerin daha güzel olacağını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Bambu Team El Sanatları Sergisi,30 Eylül 2023 gününe kadar Gazi Paşa Caddesi Güzel Sanatlar Galerisinde ziyarete açık olacak.  (BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.