Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAKAN ÖZER AÇIKLADI YAZ TATİLİ KISALDI

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.05.2023 - 08:05, Güncelleme: 26.05.2023 - 08:05 6445+ kez okundu.
 

BAKAN ÖZER AÇIKLADI YAZ TATİLİ KISALDI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başta deprem bölgesi olmak üzere okulların telafi amacı yazında eğitim vereceğini söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başta deprem bölgesi olmak üzere okulların telafi amacı yazında eğitim vereceğini söyledi. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezi  depremlerin ardından  eğitim konusunda aksamalar meydana geldi. Milli Eğitim Bakanlığı bu konu hakkında  harekete geçerek yeni düzenlemeler üzerinde çalışmalar yürütmeye başladı. Bakan Özer, özellikle deprem bölgesi öncelikli olmak üzere aksayan eğitimin önüne geçebilmek için yaz okulu uygulamasının yürürlüğe gireceğini söyledi. Özer: “Öğrencilerimizin matematiğe olan ilgisini artırabilmek, matematik okur yazarlığını artırarak günlük becerilere uygulanabilmesini sağlamak ve İngilizce dilinin konulması ve öğretilmesi kapsamında İngilizce ve Matematik derslerini kapsayan programda; bakanlığımıza bağlı olan resmi ve özel öğretim kurumlarımızda 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıflarda eğitim görmekte olan istekli öğrencilerimiz için 1 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında ülke genelinde yaz okulları eğitim verecektir.”dedi. Yaz tatili dahil olmak üzere 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı faaliyetleri adı altında verilecek olan eğitimi ile ilgili detaylar 81 ile gönderildi. Özellikle deprem bölgesi illerinde ortaya çıkan eğitim açığının kapatılması için daha fazla önem gösterildiği de biliniyor. Bu kapsamda tüm illerde yer alan okullarda 1 Ağustos itibari ile yaz okulu başlayacak ve 1 Eylül tarihine kadar devam edecek.  
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başta deprem bölgesi olmak üzere okulların telafi amacı yazında eğitim vereceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başta deprem bölgesi olmak üzere okulların telafi amacı yazında e ğitim vereceğini söyledi.
6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezi  depremlerin ardından  eğitim konusunda aksamalar meydana geldi. Milli Eğitim Bakanlığı bu konu hakkında  harekete geçerek yeni düzenlemeler üzerinde çalışmalar yürütmeye başladı. Bakan Özer, özellikle deprem bölgesi öncelikli olmak üzere aksayan eğitimin önüne geçebilmek için yaz okulu uygulamasının yürürlüğe gireceğini söyledi.
Özer: “Öğrencilerimizin matematiğe olan ilgisini artırabilmek, matematik okur yazarlığını artırarak günlük becerilere uygulanabilmesini sağlamak ve İngilizce dilinin konulması ve öğretilmesi kapsamında İngilizce ve Matematik derslerini kapsayan programda; bakanlığımıza bağlı olan resmi ve özel öğretim kurumlarımızda 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıflarda eğitim görmekte olan istekli öğrencilerimiz için 1 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında ülke genelinde yaz okulları eğitim verecektir.”dedi.
Yaz tatili dahil olmak üzere 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı faaliyetleri adı altında verilecek olan eğitimi ile ilgili detaylar 81 ile gönderildi. Özellikle deprem bölgesi illerinde ortaya çıkan eğitim açığının kapatılması için daha fazla önem gösterildiği de biliniyor. Bu kapsamda tüm illerde yer alan okullarda 1 Ağustos itibari ile yaz okulu başlayacak ve 1 Eylül tarihine kadar devam edecek.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.