Sitenin sağında bir giydirme reklam

AYLARDIR YOL ORTASINDAN KALDIRILMAYAN HARFİYAT MAHALLELİYİ İSYAN ETTİRDİ

Kozlu 05.06.2014 - 14:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7152+ kez okundu.
 

AYLARDIR YOL ORTASINDAN KALDIRILMAYAN HARFİYAT MAHALLELİYİ İSYAN ETTİRDİ

Müteahhit firmanın yıktığı eski evin hafriyatı yolu daraltırken taşıt trafiğini tehlikeye sokuyor.
Topbaşı son durak istikametinde, Görkem-2 market karşısında yıkılan eski evin hafriyatı 1 aya yakındır yolda duruyor. Kapalı ya da açık araç park yeri olmayan apartmanlarda ikamet edenlerin araçlarını yol kenarına park etmesiyle daralan yol, bir de yıkılan evin hafriyatının yolun yarısını kapatmasıyla, araç ve yaya trafiğini daha da tehlikeli duruma getiriyor. Söz konusu yerde bulunan Belediye Durağı da, Müteahhit Firma tarafından kaldırılıp götürüldüğünden, duraksız kalan vatandaşlar ayrıca yağmur altında araba bekliyorlar. Yetkililerin ilgisizliği yüzünden aylardır mağdur olan mahalle sakinleri, tepkilerini; “Bir an önce Kozlu Belediyesinin bu hafriyattı kaldırtarak trafiğin rahat akışını sağlamasını, bu yaz aylarında yayaların da toz, dumandan kurtarılması için yetkilileri göreve davet ediyoruz. ”şeklinde gösterdiler.(BKH) 
Müteahhit firmanın yıktığı eski evin hafriyatı yolu daraltırken taşıt trafiğini tehlikeye sokuyor.

Topbaşı son durak istikametinde, Görkem-2 market karşısında yıkılan eski evin hafriyatı 1 aya yakındır yolda duruyor. Kapalı ya da açık araç park yeri olmayan apartmanlarda ikamet edenlerin araçlarını yol kenarına park etmesiyle daralan yol, bir de yıkılan evin hafriyatının yolun yarısını kapatmasıyla, araç ve yaya trafiğini daha da tehlikeli duruma getiriyor.

Söz konusu yerde bulunan Belediye Durağı da, Müteahhit Firma tarafından kaldırılıp götürüldüğünden, duraksız kalan vatandaşlar ayrıca yağmur altında araba bekliyorlar.

Yetkililerin ilgisizliği yüzünden aylardır mağdur olan mahalle sakinleri, tepkilerini; “Bir an önce Kozlu Belediyesinin bu hafriyattı kaldırtarak trafiğin rahat akışını sağlamasını, bu yaz aylarında yayaların da toz, dumandan kurtarılması için yetkilileri göreve davet ediyoruz. ”şeklinde gösterdiler.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.