Sitenin sağında bir giydirme reklam

ATATÜRK DEVLET HASTANESİ KANTİN İHALESİ ‘YILAN HİKÂYESİ’ MİSALİ

Gündem 22.01.2015 - 17:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8194+ kez okundu.
 

ATATÜRK DEVLET HASTANESİ KANTİN İHALESİ ‘YILAN HİKÂYESİ’ MİSALİ

Dördüncü kez yapılan Kantin İhalesinde Komisyon aynı, İhale bedeli yarı yarıya!
Daha önce Hastane yönetimine ait Dernek tarafından işletilen ve kamuoyunda çeşitli eleştirilerin muhatabı olan Atatürk Devlet Hastanesi kantin 12 Ocak 2015 Pazartesi günü dördüncü kez yapıldı. İhalede en çok dikkat çeken hususun tüm ihalelerin fiyatının farklı olmasına rağmen ihaleyi yapan komisyonun ve kazanan kişinin aynı olması oldu. İlk olarak 40m2 alanı 27 bin TL bedelle ihale den komisyon, İkinci ihalede 125m2’ye çıkardığı kantin alanını 36 bin TL’ye Üçüncü ihalede yine 125 m2’ye çıkartılmış kantin alanını 46 bin TL’ye ihale etmesine rağmen, İptal edilen üç ihalenin ardından Dördüncü kez ihaleye çıkardığı 125 m2’lik kantin alanını 22 bin 500 TL’ye ihale etti. Bunun üzerine ihale makamının ve dört ihalede de farklı fiyatlar ile ihaleyi gerçekleştiren ihale komisyonu üyelerinin dördüncü ihaleyi onaylayıp onaylamayacağı kamuoyunda merakla bekleniyor.(BKH)
Dördüncü kez yapılan Kantin İhalesinde Komisyon aynı, İhale bedeli yarı yarıya!

Daha önce Hastane yönetimine ait Dernek tarafından işletilen ve kamuoyunda çeşitli eleştirilerin muhatabı olan Atatürk Devlet Hastanesi kantin 12 Ocak 2015 Pazartesi günü dördüncü kez yapıldı.

İhalede en çok dikkat çeken hususun tüm ihalelerin fiyatının farklı olmasına rağmen ihaleyi yapan komisyonun ve kazanan kişinin aynı olması oldu.

İlk olarak 40m2 alanı 27 bin TL bedelle ihale den komisyon,

İkinci ihalede 125m2’ye çıkardığı kantin alanını 36 bin TL’ye

Üçüncü ihalede yine 125 m2’ye çıkartılmış kantin alanını 46 bin TL’ye ihale etmesine rağmen,

İptal edilen üç ihalenin ardından Dördüncü kez ihaleye çıkardığı 125 m2’lik kantin alanını 22 bin 500 TL’ye ihale etti.

Bunun üzerine ihale makamının ve dört ihalede de farklı fiyatlar ile ihaleyi gerçekleştiren ihale komisyonu üyelerinin dördüncü ihaleyi onaylayıp onaylamayacağı kamuoyunda merakla bekleniyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.