Sitenin sağında bir giydirme reklam

ASIL BÜYÜK OYUN ILIKSU İÇİN Mİ OYNANIYOR?

Gündem 03.07.2014 - 19:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8330+ kez okundu.
 

ASIL BÜYÜK OYUN ILIKSU İÇİN Mİ OYNANIYOR?

Haftalardır kamuoyun gündemi Değirmenağzı plajı vs. gibi konularla oyalanırken, Kozlu’nun en eski halk plajlarından olan ve işletmesi İl Özel İdaresince Kozlu Belediyesine verilen Ilıksu Plajı, el altından AKP Zonguldak Milletvekilinin kardeşi olan şâhısa mı peşkeş çekilmek isteniyor?
İddialara göre geçtiğimiz haftalarda yapılan ve iptal edildiği söylenen Kozlu Değirmenağzı plajındaki büfe ihalesin ardından ismi kamuoyunun gündeminden düşmeyen AKP Zonguldak milletvekilinin kardeşi, kendisine adaylığı ile ilgili vefa borcu olduğu iddia edilen Ertan Şahin’den  Ilıksu Plajının işletmesini istiyor. Şahin’in benimle alakası yok sen işini Milli Emlak’tan hallet tavsiyesi üzerine Milli Emlak’a dilekçesini veren vekil kardeşi, abisinin de nüfusunu kullanarak ihalenin el altından kendisine verilmesini beklemeye koyuluyor. Yine iddialara göre Özel İdare tarafından işletmesi 3 yıllığına Kozlu Belediyesine verilen Ilıksu Plajının asıl mal sahibi Milli Emlak Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü ile Özel İdare arasında bağlayıcı bir sözleşme yok. Yani vekil kardeşi el altından işi bitirip, Milli Emlak’tan Ilıksu’yu kendi adına kiralarsa, hem Özel idareyi hem de Kozlu Belediyesi’ni aradan çıkartmış olacak. Bakalım her fırsatta halkın başkanı olduğunu ifade etmesine rağmen her geçen gün halktan uzaklaşan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, yaz aylarında belediyeye hatırı sayılır bir gelir getiren Ilıksu Plajını elinde tutarak, Kozlu halkının menfaatlerini koruyabilecek mi? Yoksa aday olabilmesi için referans olduğu iddia edilen milletvekili kardeşine vefa borcunu ödeyebilmek için, yok olup giden Kozlu’nun menfaatlerine gözlerini kapatarak, Ilıksu halk plajının birilerine peşkeş çekilmesine mi müsaade edecek!(BKH)
Haftalardır kamuoyun gündemi Değirmenağzı plajı vs. gibi konularla oyalanırken, Kozlu’nun en eski halk plajlarından olan ve işletmesi İl Özel İdaresince Kozlu Belediyesine verilen Ilıksu Plajı, el altından AKP Zonguldak Milletvekilinin kardeşi olan şâhısa mı peşkeş çekilmek isteniyor?

İddialara göre geçtiğimiz haftalarda yapılan ve iptal edildiği söylenen Kozlu Değirmenağzı plajındaki büfe ihalesin ardından ismi kamuoyunun gündeminden düşmeyen AKP Zonguldak milletvekilinin kardeşi, kendisine adaylığı ile ilgili vefa borcu olduğu iddia edilen Ertan Şahin’den  Ilıksu Plajının işletmesini istiyor.

Şahin’in benimle alakası yok sen işini Milli Emlak’tan hallet tavsiyesi üzerine Milli Emlak’a dilekçesini veren vekil kardeşi, abisinin de nüfusunu kullanarak ihalenin el altından kendisine verilmesini beklemeye koyuluyor.

Yine iddialara göre Özel İdare tarafından işletmesi 3 yıllığına Kozlu Belediyesine verilen Ilıksu Plajının asıl mal sahibi Milli Emlak Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü ile Özel İdare arasında bağlayıcı bir sözleşme yok.

Yani vekil kardeşi el altından işi bitirip, Milli Emlak’tan Ilıksu’yu kendi adına kiralarsa, hem Özel idareyi hem de Kozlu Belediyesi’ni aradan çıkartmış olacak.

Bakalım her fırsatta halkın başkanı olduğunu ifade etmesine rağmen her geçen gün halktan uzaklaşan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, yaz aylarında belediyeye hatırı sayılır bir gelir getiren Ilıksu Plajını elinde tutarak, Kozlu halkının menfaatlerini koruyabilecek mi? Yoksa aday olabilmesi için referans olduğu iddia edilen milletvekili kardeşine vefa borcunu ödeyebilmek için, yok olup giden Kozlu’nun menfaatlerine gözlerini kapatarak, Ilıksu halk plajının birilerine peşkeş çekilmesine mi müsaade edecek!(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.