Sitenin sağında bir giydirme reklam

Asaleten Zonguldak İl Müdürü oldu

Zonguldak 25.02.2021 - 14:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6687+ kez okundu.
 

Asaleten Zonguldak İl Müdürü oldu

Zonguldak Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü’ne 2010 yılından beri ilk kez asaleten atama yapıldı.  2010 yılında İl Müdürlüğü görevi Gülden Ak’a vekaleten verilmişti. 2020 yılına kadar görevi vekaleten yürüten Gülden Ak 2020 yılında görevinden ayrılmak istedi ve görevde yükselme ile 112’ye geçmişti. Buradan da Kilimli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atandı.  Pazartesi günü İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu imzası ile Zonguldak Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü görevine asaleten atandı. Asaleten İl Müdürlüğü görevine atanan Gülden Ak’ın gelecek hafta görevine başlaması bekleniyor.  Zonguldak Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü görevine atanan Gülden Ak’a yeni görevinde başarılar dileriz.
Zonguldak Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü’ne 2010 yılından beri ilk kez asaleten atama yapıldı. 
2010 yılında İl Müdürlüğü görevi Gülden Ak’a vekaleten verilmişti. 2020 yılına kadar görevi vekaleten yürüten Gülden Ak 2020 yılında görevinden ayrılmak istedi ve görevde yükselme ile 112’ye geçmişti. Buradan da Kilimli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atandı. 
Pazartesi günü İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu imzası ile Zonguldak Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü görevine asaleten atandı. Asaleten İl Müdürlüğü görevine atanan Gülden Ak’ın gelecek hafta görevine başlaması bekleniyor. 
Zonguldak Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü görevine atanan Gülden Ak’a yeni görevinde başarılar dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.