ora cafe

ALTUĞ DÖKMECİ’NİN BELEDİYECİLİĞİ !!!

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.02.2025 - 09:59, Güncelleme: 13.02.2025 - 09:59 5871+ kez okundu.
 

ALTUĞ DÖKMECİ’NİN BELEDİYECİLİĞİ !!!

Göreve geldiği günden beri, yaklaşık 11 aydır hizmet yerine sosyal medya algısı ile günü kurtarmaya çalışan Altuğ Dökmeci’den Kozlu halkı artık gerçek anlamda hizmet bekliyor.
Bu İlçede belediye yok mu? Göreve geldiği günden beri, yaklaşık 11 aydır hizmet yerine sosyal medya algısı ile günü kurtarmaya çalışan Altuğ Dökmeci’den Kozlu halkı artık gerçek anlamda hizmet bekliyor. Kozlu’nun en göz önündeki mevkii olan, lunapark, kapalı spor salonu, şehir stadyumu, halı saha tesisleri, restoran ve kafelerin bulunduğu sahil kesimindeki,300-500 mt yolun içler acısı halini görenler, ‘Bu İlçede belediye yok mu?’ demekten kendini alıkoyamıyorlar. Bahsi geçen yolda oluşan devasa çukurlardan kaçacak yer bulamayan araç sürücüleri araçlarında oluşan arızalardan, basiretsiz bir belediye yönetim tarzı sergileyen Altuğ Dökmeci’yi sorumlu tutuyorlar. Kozlu Belediye Başkanlığı makamına oturalı yaklaşık 11 ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen, sürekli belediyenin içerisinde bulunduğu maddi sıkıntılardan dert yanan, mazeret üretmekten ve herkese ‘yok’ demekten başka yatırım ve hizmet anlamında bir icraatı olmayan Altuğ Dökmeci’ye Kozlu halkı; ‘Yeter artık lafı bırak icraatını görelim. Bu işler sosyal medyada reklam yapmakla, belediyenin en temel hizmetlerini bile sosyal medya aracılığı ile halka lütufmuş gibi anlatmakla olmaz! Şimdiye kadar yaptıkların sosyal medya paylaşımlarından anlaşıldığı üzere çiçek, böcek, sosyal projeler vs. Koskoca yaz geldi geçti, Değirmenağzı plajındaki kamelyanın çatısını tamir ettiremedin! İhsaniye yolu çamur ve çukurdan geçilmiyor. Sen sosyal medyadan, ‘doğalgaz borularının üstünü betonladık’ diye şov yapıyorsun. Sahil şeridi bir şehrin vitrinidir. Kapalı spor salonu, halı saha tesisleri, şehir stadyumu, lunapark, restoran ve kafelerin yolunun geçtiği 300-500mt. Yolu yapmaktan aciz bir belediye başkanı sosyal medyadan ne anlatırsa anlatsın, halkın gözünde yok hükmündedir. Birde utanmadan, sıkılmadan sahile anfi tiyatro, seyir alanı yapacağız diye sosyal medya videosu ile Kozlu halkı ile adeta dalga geçiyorsun. Aferin sen yolu yapma! Önce tiyatro ve seyir alanı yap. Zaten 11 aydır bu millete tiyatro izletiyorsun… Ama drama mı, komedi mi henüz karar veremedi bu millet!’ sözleri ile Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’ye tepkilerini gösterdiler. (BKH)
Göreve geldiği günden beri, yaklaşık 11 aydır hizmet yerine sosyal medya algısı ile günü kurtarmaya çalışan Altuğ Dökmeci’den Kozlu halkı artık gerçek anlamda hizmet bekliyor.

Bu İlçede belediye yok mu?

Göreve geldiği günden beri, yaklaşık 11 aydır hizmet yerine sosyal medya algısı ile günü kurtarmaya çalışan Altuğ Dökmeci’den Kozlu halkı artık gerçek anlamda hizmet bekliyor.

Kozlu’nun en göz önündeki mevkii olan, lunapark, kapalı spor salonu, şehir stadyumu, halı saha tesisleri, restoran ve kafelerin bulunduğu sahil kesimindeki,300-500 mt yolun içler acısı halini görenler, ‘Bu İlçede belediye yok mu?’ demekten kendini alıkoyamıyorlar.

Bahsi geçen yolda oluşan devasa çukurlardan kaçacak yer bulamayan araç sürücüleri araçlarında oluşan arızalardan, basiretsiz bir belediye yönetim tarzı sergileyen Altuğ Dökmeci’yi sorumlu tutuyorlar.

Kozlu Belediye Başkanlığı makamına oturalı yaklaşık 11 ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen, sürekli belediyenin içerisinde bulunduğu maddi sıkıntılardan dert yanan, mazeret üretmekten ve herkese ‘yok’ demekten başka yatırım ve hizmet anlamında bir icraatı olmayan Altuğ Dökmeci’ye Kozlu halkı;

‘Yeter artık lafı bırak icraatını görelim.

Bu işler sosyal medyada reklam yapmakla, belediyenin en temel hizmetlerini bile sosyal medya aracılığı ile halka lütufmuş gibi anlatmakla olmaz!

Şimdiye kadar yaptıkların sosyal medya paylaşımlarından anlaşıldığı üzere çiçek, böcek, sosyal projeler vs.

Koskoca yaz geldi geçti, Değirmenağzı plajındaki kamelyanın çatısını tamir ettiremedin!

İhsaniye yolu çamur ve çukurdan geçilmiyor. Sen sosyal medyadan, ‘doğalgaz borularının üstünü betonladık’ diye şov yapıyorsun.

Sahil şeridi bir şehrin vitrinidir. Kapalı spor salonu, halı saha tesisleri, şehir stadyumu, lunapark, restoran ve kafelerin yolunun geçtiği 300-500mt. Yolu yapmaktan aciz bir belediye başkanı sosyal medyadan ne anlatırsa anlatsın, halkın gözünde yok hükmündedir.

Birde utanmadan, sıkılmadan sahile anfi tiyatro, seyir alanı yapacağız diye sosyal medya videosu ile Kozlu halkı ile adeta dalga geçiyorsun.

Aferin sen yolu yapma! Önce tiyatro ve seyir alanı yap.

Zaten 11 aydır bu millete tiyatro izletiyorsun…

Ama drama mı, komedi mi henüz karar veremedi bu millet!’ sözleri ile Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’ye tepkilerini gösterdiler. (BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.