Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALMAN HEYET EREĞLİ TSO'YU ZİYARET ETTİ

Ereğli 24.06.2014 - 18:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6733+ kez okundu.
 

ALMAN HEYET EREĞLİ TSO'YU ZİYARET ETTİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi ile kardeş kent olan Almanya’nın Düren Kenti Belediye Başkanı Paul Larue ile beraberindeki heyet Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.
Düren Belediye Başkanı Paul Larue, Gençlik Hizmet Komisyonu Başkanı, Hıristiyan Demokrat Parti´nin Yedek Başkanı Thomas Flobdorf, Sosyal Demokrat Parti Başkanı Henner Schmidt, Belediye Başkan Vekili ve Özgür Demokrat Parti´nin Başkanı Karl Hubert Cremer, Kardeş Kent Sorumlusu SertapTonk, Duren- Kdz Ereğli Derneği üyesi Jo Kallscheuer ve Duren Devlet Hastanesi Başhekimi, Mide ve Bağırsak Uzmanı Dr. Serhat Aymaz Ereğli ilçesine gelerek TSO’yu ziyaret etti. Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, bu birliktelik sayesinde ileri ki dönemlerde ticari ilişkileri güçlendirmeyi arzuladıklarını söyledi. Yazıcı konuşmasında “Düren Kentinden şehrimize gelen başta başkanım olmak kaydıyla tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Şehrimizi inşallah iyi bulmuşlardır. Kendilerine misafirperverliği elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Amacımız ileriki dönemlerde inşallah bu birliktelik ile ticari ilişkileri geliştirmek. Bizlerde aynı şekilde ileriki dönemlerde iadeyi ziyarette bulunacağız kendilerine kısmet olursa” dedi. Almanya’nın Düren Kenti’nde 7 bin Türk vatandaşın yaşadığını anlatan Düren Belediye Başkanı Paul Larue, ticari ilişkileri geliştirmek için bir konferans planladıklarını söyledi. Ereğli ile Düren Kentlerinin her yönden olduğu gibi sanayi alanında da birçok benzerlik gösterdiğini kaydeden Larue, ileriki dönemlerde hem sanayi hem de ticari anlamda anlaşmalar yapılabileceğini ifade etti. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da ileriki dönemlerde bu ziyaretlerin ticari ilişkiye dönüşmesi için çalışma yapacaklarını belirtti. Ziyaretin sonunda Alman heyeti ile TSO yöneticileri birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi ile kardeş kent olan Almanya’nın Düren Kenti Belediye Başkanı Paul Larue ile beraberindeki heyet Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

Düren Belediye Başkanı Paul Larue, Gençlik Hizmet Komisyonu Başkanı, Hıristiyan Demokrat Parti´nin Yedek Başkanı Thomas Flobdorf, Sosyal Demokrat Parti Başkanı Henner Schmidt, Belediye Başkan Vekili ve Özgür Demokrat Parti´nin Başkanı Karl Hubert Cremer, Kardeş Kent Sorumlusu SertapTonk, Duren- Kdz Ereğli Derneği üyesi Jo Kallscheuer ve Duren Devlet Hastanesi Başhekimi, Mide ve Bağırsak Uzmanı Dr. Serhat Aymaz Ereğli ilçesine gelerek TSO’yu ziyaret etti.
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, bu birliktelik sayesinde ileri ki dönemlerde ticari ilişkileri güçlendirmeyi arzuladıklarını söyledi. Yazıcı konuşmasında “Düren Kentinden şehrimize gelen başta başkanım olmak kaydıyla tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Şehrimizi inşallah iyi bulmuşlardır. Kendilerine misafirperverliği elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Amacımız ileriki dönemlerde inşallah bu birliktelik ile ticari ilişkileri geliştirmek. Bizlerde aynı şekilde ileriki dönemlerde iadeyi ziyarette bulunacağız kendilerine kısmet olursa” dedi.
Almanya’nın Düren Kenti’nde 7 bin Türk vatandaşın yaşadığını anlatan Düren Belediye Başkanı Paul Larue, ticari ilişkileri geliştirmek için bir konferans planladıklarını söyledi. Ereğli ile Düren Kentlerinin her yönden olduğu gibi sanayi alanında da birçok benzerlik gösterdiğini kaydeden Larue, ileriki dönemlerde hem sanayi hem de ticari anlamda anlaşmalar yapılabileceğini ifade etti. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da ileriki dönemlerde bu ziyaretlerin ticari ilişkiye dönüşmesi için çalışma yapacaklarını belirtti. Ziyaretin sonunda Alman heyeti ile TSO yöneticileri birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.