Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALİ TOSUN, BAKANIMIZI ZONGULDAK'TA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ

Eğitim 14.03.2021 - 13:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6822+ kez okundu.
 

ALİ TOSUN, BAKANIMIZI ZONGULDAK'TA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Bakan Ziya Selçuk un Cuma günü Zonguldak'a geleceğini, açılışlarda ve ziyaretlerde bulunacağını söyledi. Bakan programı ile ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim iMüdürü Ali Tosun, "Sayın bakanımız Cuma günü Zonguldak'a geliyor..Ereğli'de bilim sanat Merkezi açılışından sonra öğretmen ve öğrencilerimize birlikte olacak,  Zonguldak'ta Valilik ve Belediye ziyaretlerinden sonra üniversite de konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerle buluşacak konferansa katılacak. Bakanımızın ilimizi gelmesinde ve Sayın bakanımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Öğretmen ve öğrencilerimizde şimdiden heyecan başladı"dedi 
Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Bakan Ziya Selçuk un Cuma günü Zonguldak'a geleceğini, açılışlarda ve ziyaretlerde bulunacağını söyledi.
Bakan programı ile ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim iMüdürü Ali Tosun, "Sayın bakanımız Cuma günü Zonguldak'a geliyor..Ereğli'de bilim sanat Merkezi açılışından sonra öğretmen ve öğrencilerimize birlikte olacak, 
Zonguldak'ta Valilik ve Belediye ziyaretlerinden sonra üniversite de konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerle buluşacak konferansa katılacak.
Bakanımızın ilimizi gelmesinde ve Sayın bakanımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Öğretmen ve öğrencilerimizde şimdiden heyecan başladı"dedi 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.