Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALA DÖNER DUALARLA AÇILDI

Kozlu 21.11.2019 - 21:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3727+ kez okundu.
 

ALA DÖNER DUALARLA AÇILDI

Kozlu Aziziye Camii Karşısında uzun yıllardır Koç Uğur Kasabı olarak Kozlu halkına hizmet veren, Aysel, Mustafa Koca çifti ve oğullarının işletmeciliğini yaptığı işyeri konsept değişikliğine giderek ALA DÖNER olarak  yeniden kapılarını Kozlulu müşterilerine açtı. Dualar eşliğinde açılışı yapılan işletme daha ilk günden Kozlulular tarafından yoğun ilgi görmeye başladı. Açılış törenine Kozlu Belediye Başkan Vekili Şennur Danış, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ile çok sayıda STK temsilcisi ve davetli katıldı. (BKH)

Kozlu Aziziye Camii Karşısında uzun yıllardır Koç Uğur Kasabı olarak Kozlu halkına hizmet veren, Aysel, Mustafa Koca çifti ve oğullarının işletmeciliğini yaptığı işyeri konsept değişikliğine giderek ALA DÖNER olarak  yeniden kapılarını Kozlulu müşterilerine açtı.

Dualar eşliğinde açılışı yapılan işletme daha ilk günden Kozlulular tarafından yoğun ilgi görmeye başladı.

Açılış törenine Kozlu Belediye Başkan Vekili Şennur Danış, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ile çok sayıda STK temsilcisi ve davetli katıldı. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.