Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP KOZLU TEŞKİLATININ İFTARI FİYASKO OLARAK NİTELENDİRİLDİ

Gündem 10.07.2014 - 13:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7222+ kez okundu.
 

AKP KOZLU TEŞKİLATININ İFTARI FİYASKO OLARAK NİTELENDİRİLDİ

AKP Kozlu İlçe Teşkilatı tarafından 6Temmuz 2014 günü Kozlu Elizya Düğün salonunda verilen iftar yemeğine katılım çok düşük oldu.
Yaklaşık 500 Kişilik olan Elizya Düğün Salonuna 150-200 kişi arasında katılan davetliler, çoğu üyeye haber verilmediği ve seçici davranıldığından şikâyet ettiler. AKP’de bir süredir İlçe başkanı Ahmet Özdemir’in atamayla geldiği makamı yakında yapılacak İlçe Kongresinde kaybetme korkusu ile partiyi kendisine yakın olan-olmayan olarak ikiye böldüğü ve iftar yemeğine de, kendisine yakın isimleri davet ettiği iddia edildi. (BKH) 
AKP Kozlu İlçe Teşkilatı tarafından 6Temmuz 2014 günü Kozlu Elizya Düğün salonunda verilen iftar yemeğine katılım çok düşük oldu.

Yaklaşık 500 Kişilik olan Elizya Düğün Salonuna 150-200 kişi arasında katılan davetliler, çoğu üyeye haber verilmediği ve seçici davranıldığından şikâyet ettiler.

AKP’de bir süredir İlçe başkanı Ahmet Özdemir’in atamayla geldiği makamı yakında yapılacak İlçe Kongresinde kaybetme korkusu ile partiyi kendisine yakın olan-olmayan olarak ikiye böldüğü ve iftar yemeğine de, kendisine yakın isimleri davet ettiği iddia edildi. (BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.