Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti İlçe Teşkilatının 7.Olağan kongre süreci başladı

Çaycuma (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2019 - 22:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2967+ kez okundu.
 

AK Parti İlçe Teşkilatının 7.Olağan kongre süreci başladı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatının 7.Olağan kongre süreci başladı.
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatının 7.Olağan kongre süreci başladı.  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) delege seçimi AK Parti İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşti. Yüksek katılımın yoğun olduğu seçimde AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı şunları ifade etti: "AK Parti 7’nci olağan kongremizin delege seçimlerini bugün ilçe binamızda gerçekleştiriyoruz. Yüksek bir katılım ile gerçekleşen delege seçimimiz, AK Parti’nin demokrasi anlayışının ne kadar geliştirdiğinin bir ifadesidir. Çaycuma’mıza AK Partimize, tüm dava arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca delege seçimimize iştirak eden üyelerimize sonsuz saygılarımı sunuyorum."
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatının 7.Olağan kongre süreci başladı.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatının 7.Olağan kongre süreci başladı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) delege seçimi AK Parti İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşti. Yüksek katılımın yoğun olduğu seçimde AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı şunları ifade etti:
"AK Parti 7’nci olağan kongremizin delege seçimlerini bugün ilçe binamızda gerçekleştiriyoruz. Yüksek bir katılım ile gerçekleşen delege seçimimiz, AK Parti’nin demokrasi anlayışının ne kadar geliştirdiğinin bir ifadesidir. Çaycuma’mıza AK Partimize, tüm dava arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca delege seçimimize iştirak eden üyelerimize sonsuz saygılarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.