Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti’li Hamdi UÇAR’dan Öğretmenlere mesaj…

Gündem 23.11.2020 - 22:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4065+ kez okundu.
 

AK Parti’li Hamdi UÇAR’dan Öğretmenlere mesaj…

“Yarınımız sizlere emanettir”
“Yarınımız sizlere emanettir”  AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi UÇAR, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. UÇAR, “Değerli öğretmenlerimiz; kutsal bir mesleği icra etmenin onurunu taşıyorsunuz. Yarınımız sizlere emanettir.” dedi Öğretmenlik mesleğinin temeli sevgi ve fedakârlıktır diyen Hamdi UÇAR, şunları dile getirdi: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yüreği vatan sevgisi ile atan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilinçli bireyler olarak yetiştiren şerefli bir mesleğin mensubu olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Ülkemizin her köşesinde yorulmadan gocunmadan göğüslerini gere gere her koşulda görevlerini yerine getiren öğretmenlerimizin her biri birer kahramandır Başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kere daha en kalbi duygularımla kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
“Yarınımız sizlere emanettir”

“Yarınımız sizlere emanettir” 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi UÇAR, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. UÇAR, “Değerli öğretmenlerimiz; kutsal bir mesleği icra etmenin onurunu taşıyorsunuz. Yarınımız sizlere emanettir.” dedi

Öğretmenlik mesleğinin temeli sevgi ve fedakârlıktır diyen Hamdi UÇAR, şunları dile getirdi:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yüreği vatan sevgisi ile atan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilinçli bireyler olarak yetiştiren şerefli bir mesleğin mensubu olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Ülkemizin her köşesinde yorulmadan gocunmadan göğüslerini gere gere her koşulda görevlerini yerine getiren öğretmenlerimizin her biri birer kahramandır

Başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kere daha en kalbi duygularımla kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.