Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Kozlu 29.10.2020 - 15:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3634+ kez okundu.
 

AK PARTİ KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Şennur Danış beraberinde İlçe teşkilatı Seçim İşleri Başkanı Güner Ateş ve Ak Parti’li Belediye Meclisi eski üyesi Mustafa Çakır ile birlikte Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret etti. Ak Partili Danış ziyarette şunları dile getirdi; Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ve tüm basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutlarız. Basınımız dördüncü kuvvet olarak biz siyasetçilerle birlikte birlikte kamuya hizmet ediyor. Doğru bilginin kamuoyuna ulaşması adına mesai mevhumu olmadan hizmet ediyorlar.’dedi.  Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebeti ile Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret ederek kutlama nezaketi gösteren, Ak Parti Kozlu ilçeTeşkilatı Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Şennur Danış ve İlçe Teşkilatı Seçim İşleri Başkanı Güner Ateş hanımefendilere tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kozlulu basın mensupları ve siyasetçiler olarak ortak hedefimiz Kozlu’yu daha ileriye taşımak ve vatandaşımıza hizmet etmektir.’dedi.(BKH)

Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Şennur Danış beraberinde İlçe teşkilatı Seçim İşleri Başkanı Güner Ateş ve Ak Parti’li Belediye Meclisi eski üyesi Mustafa Çakır ile birlikte Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret etti.

Ak Partili Danış ziyarette şunları dile getirdi; Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ve tüm basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutlarız. Basınımız dördüncü kuvvet olarak biz siyasetçilerle birlikte birlikte kamuya hizmet ediyor. Doğru bilginin kamuoyuna ulaşması adına mesai mevhumu olmadan hizmet ediyorlar.’dedi. 

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;

‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebeti ile Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret ederek kutlama nezaketi gösteren, Ak Parti Kozlu ilçeTeşkilatı Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Şennur Danış ve İlçe Teşkilatı Seçim İşleri Başkanı Güner Ateş hanımefendilere tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kozlulu basın mensupları ve siyasetçiler olarak ortak hedefimiz Kozlu’yu daha ileriye taşımak ve vatandaşımıza hizmet etmektir.’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.