Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ EREĞLİ'DE İBRAHİM SEZER'E EMANET

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.03.2023 - 08:13, Güncelleme: 22.03.2023 - 08:13 7550+ kez okundu.
 

AK PARTİ EREĞLİ'DE İBRAHİM SEZER'E EMANET

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saffet Bozkurt'un yerine İbrahim Sezer atandı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saffet Bozkurt'un yerine İbrahim Sezer atandı. Geçtiğimiz hafta sonu Amasya Milletvekili ve AK Parti Zonguldak İl Koordinatörü Hasan Çilez gözetiminde Kdz. Ereğli İlçe başkanının belirlenmesi için temayül yoklaması yapılmıştı.  Temayülde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı ana kademe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, mahalle ve köy temsilcilerinden oluşan 234 kişi oy kullanırken,  İbrahim Sezer, Mustafa Kalkan ve İsmail Yılmaz'ın adının yazıldığı ifade edilmişti. Yapılan temayül yoklamasının ardından Saffet Bozkurt'un yerine İbrahim Sezer İlçe Başkanı oldu.  
AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saffet Bozkurt'un yerine İbrahim Sezer atandı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saffet Bozkurt'un yerine İbrahim Sezer atandı.
Geçtiğimiz hafta sonu Amasya Milletvekili ve AK Parti Zonguldak İl Koordinatörü Hasan Çilez gözetiminde Kdz. Ereğli İlçe başkanının belirlenmesi için temayül yoklaması yapılmıştı.  Temayülde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı ana kademe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, mahalle ve köy temsilcilerinden oluşan 234 kişi oy kullanırken,  İbrahim Sezer, Mustafa Kalkan ve İsmail Yılmaz'ın adının yazıldığı ifade edilmişti.
Yapılan temayül yoklamasının ardından Saffet Bozkurt'un yerine İbrahim Sezer İlçe Başkanı oldu.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.