Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

02.10.2020 - 06:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4049+ kez okundu.
 

AK PARTİ BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

TOSUN: Biz AK Parti teşkilatı olarak hep birlikteyiz. Bu birlikteliğimiz yapılacak proje ve yatırımlarda önem teşkil ediyor.
TOSUN: Biz AK Parti teşkilatı olarak hep birlikteyiz. Bu birlikteliğimiz yapılacak proje ve yatırımlarda önem teşkil ediyor. AK Parti Zonguldak Teşkilatı kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Özsüt'te yapılan basın toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun katıldı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ankara'da görüşmeleri olduğu için toplantıya katılmadı. Ak Partililer basın toplantısında Zonguldak gündemine dair konularda açıklamalarda bulundular. 2023 hedefleri doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz İl Başkanı Zeki Tosun, Pandemi sürecinden ertelenen basın toplantımızı bugün yapıyoruz. Salgın süreci çalışmalarımızı yavaşlattı. Ama çalışmaya belediye başkanlarımızla devam ettik. Sekiz ilçemizin kongresi yaptık. Üç ilçemizin gençlik kolları kongresini yaptık. Üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte projelerin hayatımıza geçirmesi İçin var gücümüzle çalışıyoruz. Biz AK Parti teşkilatı olarak hep birlikteyiz. Bu birlikteliğimiz yapılacak proje ve yatırımlarda önem teşkil ediyor. 2023 hedefleri doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Belediye Başbakanlarımız hakkında yapılan tüm yalan yanlış haberlerin karşısındayız. Aynı şekilde milletvekillerimizin de hakkında yapılan yalan, iftira içerikli haberlerin karşısındayız. Hiç kimse hırslarını bizim üzerimizden gidermeye çalışmasın. Basından tek isteğimiz yaptığımız proje ve yatırımlarda bize destek versin" dedi. İl Başkanı Zeki Tosun, proje ve yatırımlarla ilgili şu açıklamayı yaptı; Havaalanı'nda pist uzatma çalışmaları sona erdi. Pist genişletme çalışmaları devam ediyor "Çaycuma Havaalanı'nda pist uzatma çalışmaları sona erdi. Pist genişletme çalışmaları devam ediyor. Betonlama çalışması bitti yanlara olan genişleme yapılıyor şuanda bu çalışmalarımız için havalimanımız kapatıldı.14 Mayıstan itibaren seferler başlayacak.Yurt içi seferlerimizde başlayacak.Kısa ve dar olması sebebiyle ufak uçaklar iniyordu daha büyük uçaklar inebilecek.293 kişilik uçaklar 12 ay boyunca devam edecek. 40 yataklı hastanemiz yüzde 86'sı tamamlandı. 40 yataklı hastanemizin yüzde 86'sı tamamlandı. Dış cephesi yapılıyor. Seneye bu zamanlarda hizmete girmiş olacak. İki ilçemiz teşvik bölgesinde, sanayi bölgesi olduğu için 5.bölge teşvikinden faydalanılıyor. Filyos Liman Projesi tamamlanmak üzere, Filyos Projesi hızla ilerliyor. Limanın bağlantı yolları yapılacak. Sağlıkta, milli eğitimde yaptığımız güzel hizmetler var. Lavuar Alanı'nın ihalesini çok yakında yapacağız." Çaycuma da tarıma dayalı çalışmalarımız vardı son aşamasına geldi. Zonguldak’ta çok güzel işler yapılacaktır’şeklinde konuştu.(BKH)
TOSUN: Biz AK Parti teşkilatı olarak hep birlikteyiz. Bu birlikteliğimiz yapılacak proje ve yatırımlarda önem teşkil ediyor.

TOSUN: Biz AK Parti teşkilatı olarak hep birlikteyiz. Bu birlikteliğimiz yapılacak proje ve yatırımlarda önem teşkil ediyor.

AK Parti Zonguldak Teşkilatı kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Özsüt'te yapılan basın toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun katıldı.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ankara'da görüşmeleri olduğu için toplantıya katılmadı. Ak Partililer basın toplantısında Zonguldak gündemine dair konularda açıklamalarda bulundular.

2023 hedefleri doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz

İl Başkanı Zeki Tosun, Pandemi sürecinden ertelenen basın toplantımızı bugün yapıyoruz. Salgın süreci çalışmalarımızı yavaşlattı. Ama çalışmaya belediye başkanlarımızla devam ettik. Sekiz ilçemizin kongresi yaptık. Üç ilçemizin gençlik kolları kongresini yaptık. Üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte projelerin hayatımıza geçirmesi İçin var gücümüzle çalışıyoruz.

Biz AK Parti teşkilatı olarak hep birlikteyiz. Bu birlikteliğimiz yapılacak proje ve yatırımlarda önem teşkil ediyor. 2023 hedefleri doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Belediye Başbakanlarımız hakkında yapılan tüm yalan yanlış haberlerin karşısındayız. Aynı şekilde milletvekillerimizin de hakkında yapılan yalan, iftira içerikli haberlerin karşısındayız. Hiç kimse hırslarını bizim üzerimizden gidermeye çalışmasın. Basından tek isteğimiz yaptığımız proje ve yatırımlarda bize destek versin" dedi.
İl Başkanı Zeki Tosun, proje ve yatırımlarla ilgili şu açıklamayı yaptı;

Havaalanı'nda pist uzatma çalışmaları sona erdi. Pist genişletme çalışmaları devam ediyor

"Çaycuma Havaalanı'nda pist uzatma çalışmaları sona erdi. Pist genişletme çalışmaları devam ediyor. Betonlama çalışması bitti yanlara olan genişleme yapılıyor şuanda bu çalışmalarımız için havalimanımız kapatıldı.14 Mayıstan itibaren seferler başlayacak.Yurt içi seferlerimizde başlayacak.Kısa ve dar olması sebebiyle ufak uçaklar iniyordu daha büyük uçaklar inebilecek.293 kişilik uçaklar 12 ay boyunca devam edecek.

40 yataklı hastanemiz yüzde 86'sı tamamlandı.

40 yataklı hastanemizin yüzde 86'sı tamamlandı. Dış cephesi yapılıyor. Seneye bu zamanlarda hizmete girmiş olacak.

İki ilçemiz teşvik bölgesinde, sanayi bölgesi olduğu için 5.bölge teşvikinden faydalanılıyor. Filyos Liman Projesi tamamlanmak üzere, Filyos Projesi hızla ilerliyor. Limanın bağlantı yolları yapılacak. Sağlıkta, milli eğitimde yaptığımız güzel hizmetler var. Lavuar Alanı'nın ihalesini çok yakında yapacağız." Çaycuma da tarıma dayalı çalışmalarımız vardı son aşamasına geldi. Zonguldak’ta çok güzel işler yapılacaktır’şeklinde konuştu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.