Sitenin sağında bir giydirme reklam

AİLE EĞİTİMİ İÇİN EĞİTİCİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2014 - 13:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8280+ kez okundu.
 

AİLE EĞİTİMİ İÇİN EĞİTİCİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Aile eğitimi için Eğitici Eğitim Programı plaket töreni düzenlendi.
Zonguldak Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen plaket törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Zonguldak Çalışma İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu ve davetliler katıldı. Eğitimin 40 saat 8 günde tamamlandığını ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz eğitim hakkında şunları söyledi: “ Eğitimde aileler çocuklarını dinlemelerinde yardımcı olmak, iletişim becerilerini güçlendirmek, birlikte büyüyebilmenin önemini fark etmelerini sağlamak, risk faktörlerinin tanıyarak uygun tedbirlerin alınmasını sağlamak ve çocukları ile yaşadıkları sorunları nasıl çözebileceklerini tespit etmek gibi geliştirilmiş bir programdır. “ Daha sonra eğitime katılanlara plaket ve sertifikaları verildi.
Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Aile eğitimi için Eğitici Eğitim Programı plaket töreni düzenlendi.

Zonguldak Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen plaket törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Zonguldak Çalışma İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu ve davetliler katıldı. Eğitimin 40 saat 8 günde tamamlandığını ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz eğitim hakkında şunları söyledi: “ Eğitimde aileler çocuklarını dinlemelerinde yardımcı olmak, iletişim becerilerini güçlendirmek, birlikte büyüyebilmenin önemini fark etmelerini sağlamak, risk faktörlerinin tanıyarak uygun tedbirlerin alınmasını sağlamak ve çocukları ile yaşadıkları sorunları nasıl çözebileceklerini tespit etmek gibi geliştirilmiş bir programdır. “
Daha sonra eğitime katılanlara plaket ve sertifikaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.