Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADIBAŞ ÖĞRETMENLER GÜNÜ NÜ KUTLADI

Gündem 24.11.2021 - 00:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3344+ kez okundu.
 

ADIBAŞ ÖĞRETMENLER GÜNÜ NÜ KUTLADI

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender ADIBAŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda ‘’Tüm olumsuzluklara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender ADIBAŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda ‘’Tüm olumsuzluklara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi. İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda ‘’Tüm olumsuzluklara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi. Adıbaş,Ulu Önderimiz, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir" diyerek öğretmenlik mesleğinin öneminin altını çizmiştir. Evet, toplumları şekillendiren, en değerli varlığımız olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz yine bir öğretmenler gününü buruk kutluyor. Her fırsatta kendi iktidar dönemleri ile Cumhuriyetin yokluk yıllarını kıyaslayan AKP iktidarı, öğretmenlerin hem ekonomik hem de sosyal haklar bakımından o yokluk yıllarından daha da kötü bir duruma götürdüğünden hiç söz etmiyor. Ekonomik Kalkınma İşbirliği Örgütü'nün (OECD) araştırması gösteriyor ki Türkiye'de öğretmenler diğer OECD ülkelerindeki meslektaşlarına göre daha kalabalık sınıflarda, daha çok çalışıp, daha az maaş alıyorlar. 35 OECD ülkesi içinde Türkiye, öğretmen maaşları sıralamasında 30. sırada yer alıyor’’ diye konuştu. 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında öğretmenlerin yaşadığı sıkıntılara da değinen Adıbaş, şu ifadeleri kullandı: ‘’Elbette öğretmenlerimizin tek sıkıntıları maaş konusu da değil. AKP uygulamaları ile birçok meslek kolunda yaşanan sıkıntılar, kutsallığı tartışma götürmez olan öğretmenlik mesleğinde de yaşanıyor. İhbar hatları ile saygınlığına gölge düşürülen öğretmenlerimiz tayin ve terfi gibi konularda yandaşlığa zorlanıyor. Bugün, herkesin bildiği gibi, tek amacı AKP çıkarlarına hizmet etmek olan bir sendikanın üyesi olmayan eğitimcilerimiz idareci olamıyor. Liyakatin yerini bir partiye sadakat almış durumda. Eğitimcilerin sadakat gösterecekleri yer bir siyasi parti değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmalıdır. Bunun yanında Türkiye'nin en önemli meselelerinden biri de öğrencileriyle buluşamayan, buluşturulmayan atanmayan öğretmenler konusundur. Ücretli, sözleşmeli, kadrolu, vekil gibi değişik statülerle öğretmenler arasında dahi ayrım yapan zihniyet, eğitimin temel sorunlarını çözmek yerine geçici çözümlerle sorunları kangren haline getirmektedir. Atama bekleyen öğretmenlerimizin sorunları biran önce çözümlenmeli, okullar öğretmensiz, öğretmenler okulsuz kalmamalıdır. Tüm olumsuzluklara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, Başta Başöğretmeniz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender ADIBAŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda ‘’Tüm olumsuzluklara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender ADIBAŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda ‘’Tüm olumsuzluklara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda ‘’Tüm olumsuzluklara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi.

Adıbaş,Ulu Önderimiz, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir" diyerek öğretmenlik mesleğinin öneminin altını çizmiştir. Evet, toplumları şekillendiren, en değerli varlığımız olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz yine bir öğretmenler gününü buruk kutluyor. Her fırsatta kendi iktidar dönemleri ile Cumhuriyetin yokluk yıllarını kıyaslayan AKP iktidarı, öğretmenlerin hem ekonomik hem de sosyal haklar bakımından o yokluk yıllarından daha da kötü bir duruma götürdüğünden hiç söz etmiyor. Ekonomik Kalkınma İşbirliği Örgütü'nün (OECD) araştırması gösteriyor ki Türkiye'de öğretmenler diğer OECD ülkelerindeki meslektaşlarına göre daha kalabalık sınıflarda, daha çok çalışıp, daha az maaş alıyorlar. 35 OECD ülkesi içinde Türkiye, öğretmen maaşları sıralamasında 30. sırada yer alıyor’’ diye konuştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında öğretmenlerin yaşadığı sıkıntılara da değinen Adıbaş, şu ifadeleri kullandı:

‘’Elbette öğretmenlerimizin tek sıkıntıları maaş konusu da değil. AKP uygulamaları ile birçok meslek kolunda yaşanan sıkıntılar, kutsallığı tartışma götürmez olan öğretmenlik mesleğinde de yaşanıyor. İhbar hatları ile saygınlığına gölge düşürülen öğretmenlerimiz tayin ve terfi gibi konularda yandaşlığa zorlanıyor. Bugün, herkesin bildiği gibi, tek amacı AKP çıkarlarına hizmet etmek olan bir sendikanın üyesi olmayan eğitimcilerimiz idareci olamıyor. Liyakatin yerini bir partiye sadakat almış durumda. Eğitimcilerin sadakat gösterecekleri yer bir siyasi parti değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmalıdır. Bunun yanında Türkiye'nin en önemli meselelerinden biri de öğrencileriyle buluşamayan, buluşturulmayan atanmayan öğretmenler konusundur. Ücretli, sözleşmeli, kadrolu, vekil gibi değişik statülerle öğretmenler arasında dahi ayrım yapan zihniyet, eğitimin temel sorunlarını çözmek yerine geçici çözümlerle sorunları kangren haline getirmektedir. Atama bekleyen öğretmenlerimizin sorunları biran önce çözümlenmeli, okullar öğretmensiz, öğretmenler okulsuz kalmamalıdır.

Tüm olumsuzluklara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, Başta Başöğretmeniz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.