Sitenin sağında bir giydirme reklam

SEÇİM TAAHHÜTLERİNİ MAKAM ODASINA ASTI

Çaycuma 10.07.2014 - 12:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7563+ kez okundu.
 

SEÇİM TAAHHÜTLERİNİ MAKAM ODASINA ASTI

“BU TAAHHÜTNAME PROPAGANDA AMAÇLI DEĞİLDİR” Zonguldak’ın Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, seçim zamanı vatandaşa taahhüt ettiği hizmetleri dev bir tablo haline getirerek makam odasının girişine astırdı.
30 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçiminde Çaycuma Belediye Başkanı olan Bülent Kantarcı, ilginç bir olayı gerçekleştirdi. Başkan Kantarcı, seçimlerden önce hazırlanan ve altına imza attığı taahhütnameyi Çaycuma ilçesinde 19 bin seçmenin adresine postaladı. Seçimleri kazanan Başkan Kantarcı, aradan 3.5 ay geçtikten sonra vatandaşlara verilen taahhütnameyi tablo şekline getirtip makam odasının karşısındaki duvara astı. Herkesin rahat bir şekilde görmesi için tasarlanan taahhütname gelenlerinde ilgisini çekiyor.   Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı duvara asılan taahhütnameyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi 30 Mart yerel seçimlerinde Çaycuma’da belediye başkanı olarak seçildim. Seçim kampanyası boyunca uyguladığımız propaganda tekniklerinden bir tanesi de seçmenlere taahhüt ettiğim bir taahhütname vardı. Ancak biz bunun altına imza atmakla kalmadık Çaycuma’daki 19 bin seçmenin her birinin adına düzenleyerek tek tek adreslerine ve kendilerine bu taahhütnameyi teslim ettik. Bu seçmen bazında çok büyük bir ilgi gördü” diye konuştu.   Çevresinde başarılı bir belediye başkanı olarak bilinen İnşaat Yüksek Mühendisi Bülent Kantarcı, yaptığı ve belediyenin makam odası girişine astığı taahhütnameyi propaganda amaçlı olmadığını ve başkanlık süresince bu taahhütnamede yazılı olanları yerine getireceklerini söyledi. Kantarcı, “Kendi adlarına benim onlara verdiğim taahhüdün kendilerine adını yazmış bir şekilde evlerine ve ellerine teslimi kamuoyunda da ilgi gördü. Bu taahhütnameyi sadece seçim propagandası olarak değil, şimdi de başkanlık makamının girişine büyüterek bu taahhütnameyi unutmadığımızı, taahhütnamenin gereğini başkanlık süresince yerine getireceğimi kamuoyuna göstermek amacıyla büyüterek kapımızın önüne astık. Gelen vatandaşlarımızda bunları okusun bizim de sözümüzde durduğumuzu bütün herkes görsün” dedi.
“BU TAAHHÜTNAME PROPAGANDA AMAÇLI DEĞİLDİR” Zonguldak’ın Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, seçim zamanı vatandaşa taahhüt ettiği hizmetleri dev bir tablo haline getirerek makam odasının girişine astırdı.

30 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçiminde Çaycuma Belediye Başkanı olan Bülent Kantarcı, ilginç bir olayı gerçekleştirdi. Başkan Kantarcı, seçimlerden önce hazırlanan ve altına imza attığı taahhütnameyi Çaycuma ilçesinde 19 bin seçmenin adresine postaladı. Seçimleri kazanan Başkan Kantarcı, aradan 3.5 ay geçtikten sonra vatandaşlara verilen taahhütnameyi tablo şekline getirtip makam odasının karşısındaki duvara astı. Herkesin rahat bir şekilde görmesi için tasarlanan taahhütname gelenlerinde ilgisini çekiyor.

  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı duvara asılan taahhütnameyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi 30 Mart yerel seçimlerinde Çaycuma’da belediye başkanı olarak seçildim. Seçim kampanyası boyunca uyguladığımız propaganda tekniklerinden bir tanesi de seçmenlere taahhüt ettiğim bir taahhütname vardı. Ancak biz bunun altına imza atmakla kalmadık Çaycuma’daki 19 bin seçmenin her birinin adına düzenleyerek tek tek adreslerine ve kendilerine bu taahhütnameyi teslim ettik. Bu seçmen bazında çok büyük bir ilgi gördü” diye konuştu.

  Çevresinde başarılı bir belediye başkanı olarak bilinen İnşaat Yüksek Mühendisi Bülent Kantarcı, yaptığı ve belediyenin makam odası girişine astığı taahhütnameyi propaganda amaçlı olmadığını ve başkanlık süresince bu taahhütnamede yazılı olanları yerine getireceklerini söyledi. Kantarcı, “Kendi adlarına benim onlara verdiğim taahhüdün kendilerine adını yazmış bir şekilde evlerine ve ellerine teslimi kamuoyunda da ilgi gördü. Bu taahhütnameyi sadece seçim propagandası olarak değil, şimdi de başkanlık makamının girişine büyüterek bu taahhütnameyi unutmadığımızı, taahhütnamenin gereğini başkanlık süresince yerine getireceğimi kamuoyuna göstermek amacıyla büyüterek kapımızın önüne astık. Gelen vatandaşlarımızda bunları okusun bizim de sözümüzde durduğumuzu bütün herkes görsün” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.