Sitenin sağında bir giydirme reklam

81 YILDIR DİNMEYEN SEVGİ VE HASRETLE ATAMIZI ANDIK

Kozlu 14.11.2019 - 22:20, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4617+ kez okundu.
 

81 YILDIR DİNMEYEN SEVGİ VE HASRETLE ATAMIZI ANDIK

Cumhuriyetin ilk vilayeti Ata'sını andı
Cumhuriyetin ilk vilayeti Ata'sını andı Tüm yurtta, yavru vatan K.K.T.C’de ve dış temsilciliklerle birlikte Türkiye Cumhuriyetinin ilk vilayeti olan Zonguldak’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder, Gazi, Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı. İl Merkezinde Valilik önünde düzenlenen törene, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Vali Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Saat 09.05’te tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak'ta da hayat durdu. Sirenler eşliğinde gerçekleştirilen saygı duruşu sırasında gencinden yaşlısına tüm vatandaşlar ellerindeki işleri bırakarak saygı duruşunda bulundu. Birçok esnaf kapısının önünde saygı duruşunda bulunurken, otomobillerden inen sürücüler de saygı duruşunda bulundu. Tören ardından sona erdi. Kozlu’daki anma törenleri görülmeye değerdi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder, Gazi, Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde Kozlu İlçesinde düzenlenen tören ve anma etkinlikleri görülmeye değerdi. Kozlu Belediyesi önündeki kent meydanında düzenlenen törene Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ.Ali Duran,Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Kent Meydanındaki törenin ardından protokol Kozlu Attilla İlkokulu’nda düzenlenen anma törenlerine katıldı. Tamamı Atatürk baskılı formalar giyen Atilla İlkokulu öğrencileri, Atatürk’ün çocukluk yıllarından Cumhuriyetin ilanına kadar geçen süreyi sergiledikleri skeçler ile canlandırdılar. Öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından büyük ilgi ve beğeni ile karşılandı.Ardından şiir,resim ve kompozisyon dallarında ilçe kapsamında dereceye giren öğrencilere Kozlu Belediyesi tarafından temin edilen hediyeler Protokol mensupları tarafından takdim edildi. Anma etkinlikleri öğrencilerin Kaymakam Ergi ve Protokol ile Atatürk Anıtı önünde çektirdikleri fotoğrafla sona erdi.(BKH)
Cumhuriyetin ilk vilayeti Ata'sını andı

Cumhuriyetin ilk vilayeti Ata'sını andı

Tüm yurtta, yavru vatan K.K.T.C’de ve dış temsilciliklerle birlikte Türkiye Cumhuriyetinin ilk vilayeti olan Zonguldak’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder, Gazi, Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı.

İl Merkezinde Valilik önünde düzenlenen törene, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Vali Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.
Saat 09.05’te tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak'ta da hayat durdu. Sirenler eşliğinde gerçekleştirilen saygı duruşu sırasında gencinden yaşlısına tüm vatandaşlar ellerindeki işleri bırakarak saygı duruşunda bulundu. Birçok esnaf kapısının önünde saygı duruşunda bulunurken, otomobillerden inen sürücüler de saygı duruşunda bulundu. Tören ardından sona erdi.

Kozlu’daki anma törenleri görülmeye değerdi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder, Gazi, Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde Kozlu İlçesinde düzenlenen tören ve anma etkinlikleri görülmeye değerdi.

Kozlu Belediyesi önündeki kent meydanında düzenlenen törene Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ.Ali Duran,Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Kent Meydanındaki törenin ardından protokol Kozlu Attilla İlkokulu’nda düzenlenen anma törenlerine katıldı.

Tamamı Atatürk baskılı formalar giyen Atilla İlkokulu öğrencileri, Atatürk’ün çocukluk yıllarından Cumhuriyetin ilanına kadar geçen süreyi sergiledikleri skeçler ile canlandırdılar. Öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından büyük ilgi ve beğeni ile karşılandı.Ardından şiir,resim ve kompozisyon dallarında ilçe kapsamında dereceye giren öğrencilere Kozlu Belediyesi tarafından temin edilen hediyeler Protokol mensupları tarafından takdim edildi. Anma etkinlikleri öğrencilerin Kaymakam Ergi ve Protokol ile Atatürk Anıtı önünde çektirdikleri fotoğrafla sona erdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.