Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU GENÇLİK MERKEZİ HIZ KESMİYOR

Kozlu 22.01.2020 - 15:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7838+ kez okundu.
 

KOZLU GENÇLİK MERKEZİ HIZ KESMİYOR

Kozlu Gençlik Merkezi projeye bir halka daha ekledi
Kozlu Gençlik Merkezi projeye bir halka daha ekledi Kozlu Gençlik Merkezinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Kitap Okuma Halkaları’projesi kapsamında çalışmaları hızla devam ediyor. Gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitapların kritiklerini geliştirme amaçlı proje kapsamında Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ ve ekip arkadaşları Kozlu Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldiler.  Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ proje Çalışmalarına karşı ilginin beklenenden çok fazla olduğunu, bu çerçevede projye destek veren Kozlu Anadolu Lisesi Müdürü ve Öğretmenlerine teşekkür ettiklerini dile getirerek, yeni okuma halkaları oluşturmak için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.(BKH)
Kozlu Gençlik Merkezi projeye bir halka daha ekledi

Kozlu Gençlik Merkezi projeye bir halka daha ekledi

Kozlu Gençlik Merkezinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Kitap Okuma Halkaları’projesi kapsamında çalışmaları hızla devam ediyor.

Gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitapların kritiklerini geliştirme amaçlı proje kapsamında Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ ve ekip arkadaşları Kozlu Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldiler.

 Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ proje Çalışmalarına karşı ilginin beklenenden çok fazla olduğunu, bu çerçevede projye destek veren Kozlu Anadolu Lisesi Müdürü ve Öğretmenlerine teşekkür ettiklerini dile getirerek, yeni okuma halkaları oluşturmak için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.