Sitenin sağında bir giydirme reklam

TRABZONLULAR DERNEĞİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Zonguldak 22.01.2020 - 13:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7758+ kez okundu.
 

TRABZONLULAR DERNEĞİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, 12 Ocakta gerçekleştirdikleri kongrenin ardından görev dağılımını gerçekleştirdiklerini belirtti
Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, 12 Ocakta gerçekleştirdikleri kongrenin ardından görev dağılımını gerçekleştirdiklerini belirtti . Görev dağılımına ilşkin açıklamada bulunan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, "Başkan Ahmet Bayrak, Başkan Yardımcısı Musatafa Çakır, Sayman Mahmut Kefelioğlu,Sosyal işler Faruk Demirci, Sekreter Münir Uzundurugan olarak gerçekleşmiştir. Kendilerine başarılar diliyorum. Ayrıca yönetim kurulumuzun yetkisinde olan sosyal işlerden sorumlu ve bazı kollardan olan seçimi de önümüzdeki ay sonu toplantımızda yapacağız bu vesileyle yeni dönemin derneğimize Zonguldak'amıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Salonda verdiğimiz arkadaşlarımıza üyelerimize sözlerimizi yerine getirmek için bugünden itibaren çalışmalara başladık. İnşallah muvaffak oluruz." dedi.
Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, 12 Ocakta gerçekleştirdikleri kongrenin ardından görev dağılımını gerçekleştirdiklerini belirtti

Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, 12 Ocakta gerçekleştirdikleri kongrenin ardından görev dağılımını gerçekleştirdiklerini belirtti .

Görev dağılımına ilşkin açıklamada bulunan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, "Başkan Ahmet Bayrak, Başkan Yardımcısı Musatafa Çakır, Sayman Mahmut Kefelioğlu,Sosyal işler Faruk Demirci, Sekreter Münir Uzundurugan olarak gerçekleşmiştir. Kendilerine başarılar diliyorum. Ayrıca yönetim kurulumuzun yetkisinde olan sosyal işlerden sorumlu ve bazı kollardan olan seçimi de önümüzdeki ay sonu toplantımızda yapacağız bu vesileyle yeni dönemin derneğimize Zonguldak'amıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Salonda verdiğimiz arkadaşlarımıza üyelerimize sözlerimizi yerine getirmek için bugünden itibaren çalışmalara başladık. İnşallah muvaffak oluruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.