Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çiçeği Burnunda İlçe Başkanları Tosun’u Ziyaret Etti

Siyaset 18.01.2020 - 10:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7812+ kez okundu.
 

Çiçeği Burnunda İlçe Başkanları Tosun’u Ziyaret Etti

AK Parti'de yeni atanan ilçe başkanları İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz günlerde istifa eden Kozlu ve Alaplı İlçe Başkanlarının yerine ataması yapılan yeni ilçe başkanları AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Zeki Tosun ile görüştüler. Geçtiğimiz günlerde istifa eden Kozlu ve Alaplı İlçe Başkanlarının yerine ataması yapılan yeni ilçe başkanları AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Zeki Tosun ile görüştüler. Alınan bilgiye göre,  AK Parti Genel Merkezi tarafından Alaplı ve Kozlu İlçe Başkanlıkları için isimleri bildirilenler arasında AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına Yaşar Karacan ile  AK Parti Kozlu ilçe başkanlığına atanan Ünver Taşkın atama kararlarının ardından partisinin Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret ettiler. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Alaplı ve Kozlu İlçe Başkanlıklarına atamaları yapılan her iki başkana da hayırlı olsun dileğinde bulunarak yaptığı açıklamada, “Bir süre görevlerinden ayrılan Kozlu ve Alaplı İlçe Başkanlıklarına Genel Merkezimize bildirilen isimler arasında yapılan atama  sonucunda Alaplı İlçe Başkanlığına Yaşar Karacan arkadaşımız ile Kozlu İlçe Başkanlığına ise Ünver Taşkın arkadaşımız getirildi. Partimizin seçim süreci devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gülüç, Çaydeğirmeni ve Çatalağzı Beldelerinin seçimleri yapıldı. Şubat ayında ise İlçe Kongrelerimiz yapılacak. Buna göre, 22 Şubat 2020 günü Alaplı İlçe 23 Şubat tarihinde ise Kozlu İlçe Başkanlıklarının kongreleri yapılacak. Şimdiden her iki arkadaşımıza hayırlı olsun” dedi.
AK Parti'de yeni atanan ilçe başkanları İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde istifa eden Kozlu ve Alaplı İlçe Başkanlarının yerine ataması yapılan yeni ilçe başkanları AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Zeki Tosun ile görüştüler.

Geçtiğimiz günlerde istifa eden Kozlu ve Alaplı İlçe Başkanlarının yerine ataması yapılan yeni ilçe başkanları AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Zeki Tosun ile görüştüler.

Alınan bilgiye göre,  AK Parti Genel Merkezi tarafından Alaplı ve Kozlu İlçe Başkanlıkları için isimleri bildirilenler arasında AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına Yaşar Karacan ile  AK Parti Kozlu ilçe başkanlığına atanan Ünver Taşkın atama kararlarının ardından partisinin Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Alaplı ve Kozlu İlçe Başkanlıklarına atamaları yapılan her iki başkana da hayırlı olsun dileğinde bulunarak yaptığı açıklamada, “Bir süre görevlerinden ayrılan Kozlu ve Alaplı İlçe Başkanlıklarına Genel Merkezimize bildirilen isimler arasında yapılan atama  sonucunda Alaplı İlçe Başkanlığına Yaşar Karacan arkadaşımız ile Kozlu İlçe Başkanlığına ise Ünver Taşkın arkadaşımız getirildi. Partimizin seçim süreci devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gülüç, Çaydeğirmeni ve Çatalağzı Beldelerinin seçimleri yapıldı. Şubat ayında ise İlçe Kongrelerimiz yapılacak. Buna göre, 22 Şubat 2020 günü Alaplı İlçe 23 Şubat tarihinde ise Kozlu İlçe Başkanlıklarının kongreleri yapılacak. Şimdiden her iki arkadaşımıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.